Web 0.1

Botcsinálta dizájnerek, fatális bugok, vicces vagy idióta megoldások. Minden, amit még a monitorpixel elbír, és amit már nem.

bigyók


My blog is worth $15,242.58.
How much is your blog worth?

Tessék lájkolni

Kommentek

Kiveszed, vagy mehetsz a picsába!

2007.11.29. 10:49 | webszemét | 9 komment

Címkék: dögölj meg!


Kicsit off a ma reggeli szösszenet, de annyira durva, hogy muszáj volt belesűríteni a webszemét kategóriába. Mai áldozatunk egy igazi szociopata ügyfélgyilkos állat, egy igazi, hamisítatlan magyar albérletközvetítő. Megmondom őszintén, hosszan pilláztam, ahogy minden részletet elolvastam, hogy emberek hogy élnek meg ilyen hozzáállással, és miért nem egy szibériai szénbányában dolgoznak levegő metán-tartalom ellenőrként álarc és oxigénpalack nélkül.
Ügyintézés csak a fényképek megtekintése és a  házirend elolvasása után. Ha nem teszed meg, elküldenek!   Üdv: Röfi

Igen bazmeg, elküldenek. Gondolkodás nélkül. Nem úgy van, hogy te vagy az ügyfél, fizetsz, és ők érted vannak, neem... Fizetsz, elveszik, aztán próbálj meg úgy élni, lélegezni, beszélni, hogy a kíméletlen ügynökök az első hibádat azonnali kizárással, kiközösítéssel, és egyedi esetekben talán személyi irataid bevonásával, és nagy nyilvánosság előtti megsemmisítésével torolják meg, miközben téged meztelenre vetkőztetve képzett inkvizítorok kínoznak addig, míg be nem látod, alkalmatlan vagy az albérlésre.

A Lakás vagy Szoba stábjának elege lett a problémás ügyfelekből, ezért üzletpolitikájukat a problémás ügyfelek likvidálására, és a szakma újraértelmezésére élezték ki. Mikor Gyuri elküldte nekem a linket, nem sejtettem, hogy ilyen durva, de szavaival élve, klikkelés után igazi vizuális- és lelki terror hullámvasút vette kezdetét. Mielőtt bármit is engedélyeznek számunkra, el kell olvasnunk "a" házirendet, aminek egyébként semmi köze a házirendhez, csupán az eddigi problémás bérlők kérdéseit, és az arra adott "dögölj meg!" kategóriájú válaszokat szedték csokorba.
...x-né vagyok. Panaszkodott az egyetemista kislányom, hogy Önök kizárták az ügyintézésből, pedig Ő elolvasott mindent.

Igen...Sajnos az Ön kislánya bár állítása szerint elolvasta a HÁZIRENDET, és az igénylő lapban a bizalmi rátát 80 %-ban jelölte meg, mégis a személyes találkozó alkalmával arról tett bizonyságot, hogy nem bízik az ügyintézőben. További probléma volt, hogy kérdéseiből és hozzáállásából megállapítható volt hogy nem olvasta el a HÁZIRENDET. Így az Ön kislányát, mint hazugságon ért személyt, a további időpocsékolás elkerülése érdekében az ügyintéző az ügyintézésből kizárta.

Ilyen, és ehhez hasonló apróságok között bogarászhatnak a kedves érdeklődők, én csodálkozom, hogy ezen házirend, vagy mi a tököm elolvasása után nem ült két centis por az iroda kilincsére, de hát ismeritek a mondást, amíg lószar van...
Kezdetben 4500 Ft-ra húzták le az ügyfeleket, de ezt humánusan eltörölték, most sokkal többre húznak le, első, emelt havi lakbér címén, ami annyit jelent, hogy egy 80.000 Ft-os albérlet első havi lakbére 120.000 Ft, ez egy konkrét példa. Tehát 40.000-ért elintéznek egy jó alaposan megszűrt, lelkileg befenyített, szellemileg uralom alá vont bérlőt :D
Azt gondolom, a nagyképű, fellengzős, kioktató, legkevésbé sem ügyfélbarát lehúzós trágyabubusoknak mindenképp jár a faszkorbács, és ne feledjétek, mindenképp kerüljétek el messzire a Körtér ügynökséget!

A bejegyzés trackback címe:

https://webszemet.blog.hu/api/trackback/id/tr17246422

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mária 2007.11.29. 11:05:19

Tipikus példája annak, amikor egy jó domainre hülyegyerekek teszik rá a mancsukat :)

Egy webcím, háromféle dizájnnal, a honlap egyharmada freewebes vizeken folytatódik...

Stadler papa honlapját is űberelő zsenialitás :)

Mellesleg mi az az "igéMylőlap" ???

Earl 2007.11.29. 15:11:11

Áháháh... ha nem vigyázol, elküldenek! Háháhá...
Aki ezt a \"honlapot\" megnézi, ezzel a szövegkörítéssel, ami fent van, és van annyira fogyatékos barom, hogy mindezek után rajtuk keresztül akar lakáshoz jutni, az meg is érdemli! Malackát meg az elküldést meg mindent.

Zsolti 2007.11.29. 23:40:17

honlap egyharmada freewebes vizeken folytatódik...

Ahogy néztem csak a keret van ezen a domain, mindegyik frame a freewebről jön.
Tehát a google mindkét lapon ugyanazt a tartalmat látja.
Úgy ki fogja őket vágni a rendszerükből, hogy csak na.
minden más hiba mellett.

Robert 2007.12.01. 22:00:36

Ez ugye valami vicc? Nem olyan nehéz lakást bérelni, hogy valaki ilyenekre legyen szorulva. :) És nincs tulajdonos, nem küldenek el.. A legtöbben elvből nem bérelnek főbérlős szobát. Érdemes megnézni a kiadó szobák képeit is, nagyon durva. :D

atleta · http://www.atleta.hu 2007.12.04. 14:36:54

O, ez nem vicc. Evek ota csinalja az urge (Toth Istvan Bela). en 3 eve talalkoztam vele (marmint a szep website-javal). Kedvenc szorakozasa volt szetszpemmelni a wiw lakas aprohirdetes rovatat. Es ez mondjuk 3 eve meg nem volt divat, o volt az egyetlen paraszt, ize diszno, aki ezt csinalta. De hat ez a lapjat elvezve nem meglepo.

A hozzaallas mondjuk vicces, foleg a nem mehetsz ketszer vissza kitetel. :) Fogalmam sincs rola, hogy kiknek sikerul eladniuk ezt a szolgaltatast.

Karma · http://karma.blog.hu 2008.01.05. 14:44:00

én is láttam évekkel ezelőtt egyszer ezt a honlapot, de akkor azt hittem, hogy poén :))))

AvgDvl 2008.01.08. 16:29:15

Miezbazmeg? ötvenes évek?

valaki nem tépte még le az ajtajukat, batz papucs, gyújtóbomba?

Tápéfalvi Ferenc 2008.06.18. 15:24:17

Beleolvastam a fenti beírásokba, és az jutott eszembe, milyen furcsa a világ.
Én ugyanarról a személyről akit a tisztelt hozzászólók kritizálnak ( Tóth István Béla) teljesen más képet nyertem.
Elmondanám, hogy 15 éve albérletben lakom, és már minden komplikáción túl vagyok, amit egy albérlő elszenvedhet.
Én magam, már költöztem a KÖRTÉR ÜGYNÖKSÉG -en keresztül és csak a legjobbakat tudom róluk elmondani. Rendkívül gyorsan kellett költöznöm, mert az előző tulajdonos, váratlanul eladta a lakást a fejem fölül ( ugye ismerős a történet ) és az utcára tett.
Pénzem sem volt elég és kaucióra sem volt meg a teljes összeg, mert az előző lakásból nem adták vissza a kauciót. Az ház udvarán voltam a csomagjaimmal és néhány bútorommal. Cuccaim fóliával letakarva.
Ugyanez az iroda amit a tisztelt hozzászólók kritizálnak, nekem nagyban segített. Megszervezte a szállítást, továbbá elintézte, hogy a kauciót később fizethessem.
Még csak annyit 15.000 Ft-tal olcsóbban lakom mint az előző lakásban. 55.000 Ft-ért laktam előzőleg, most pedig egy jobb lakásban 40.000 Ft-ért. Mindezt a legnagyobb segítőkészséggel és korrektséggel intézték.
A házirendjükről csak annyit, hogy mindenütt vannak szabályok, és mindig vannak akik ezt gond nélkül betartják vagy nem tartják be. Laktam már társbérletben más albérlőkkel is, úgyhogy ismerem más albérlők
linkségét is.

kinek a pap, kinek a papné.

sziasztok: Tápéfalvi

u.i.
Csak még annyit. Nem csak velem történt ez így, hanem rajtuk keresztül költözött az egyik barátom is.
süti beállítások módosítása