Web 0.1

Botcsinálta dizájnerek, fatális bugok, vicces vagy idióta megoldások. Minden, amit még a monitorpixel elbír, és amit már nem.

bigyók


My blog is worth $15,242.58.
How much is your blog worth?

Tessék lájkolni

Kommentek

Felhívás!

2008.04.17. 20:30 | webszemét | 2 komment

Ahogy írtam is előbbi postomban, igen kevésre fogyatkozott azon időegységek száma, amit blogszerkesztésre tudok fordítani, de nem venném lelkemre, ha kedves olvasóim újra olvasnivaló nélkül maradnának. Ezért, úgy döntöttem, szerkesztőséget alakítok, és ezennel

                                                    Szerkesztőtársakat keresek

Aki úgy érzi, tud jó stílusban, jó témákat boncolgatni, ne habozzon, írja meg cikkét a jól ismert webszemet[KUKAC]gmail[PONT]com ímélre, és jelentkezzen szerkesztőnek. A tervek szerint 2-3 fő állandó szerkesztőt, és bármennyi alkalmi cikkírót várok a szerkesztőségbe. Az a 2-3 személy, aki bekerül az állandó szezők közé, teljes hozzáférést kap idővel a blog adminjához, így miután kialakult a kölcsönös bizalom, teljes jogú szerkesztővé válhat.


Más.

Volt nekünk egy versenyünk ugyebár, ami sajnos nem érte el az ingerküszöböt a fejlesztő kollégáknál, és legnagyobb sajnálatomra nem érkezett pályamű. Na mindegy. Szeretném mindenesetre megköszönni a támogatást, és a népszerűsítést szponzoraimnak, az Online marketing Kft-nek, az Andrei Groundnak, valamint a Rádió Nextnek.





A bejegyzés trackback címe:

https://webszemet.blog.hu/api/trackback/id/tr34430525

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

andreiground (törölt) · http://www.andreiground.com/ 2008.04.19. 16:34:54

Kár, hogy nem zsűriztél a webnegán :( Mindegy. Én mondanám, hogy jövök szerkesztőnek, de egyszerűen nincs időm még egy helyen írni. Esetleg én is hívhatnálak az AndreiGroundra írogatni :)
süti beállítások módosítása