Web 0.1

Botcsinálta dizájnerek, fatális bugok, vicces vagy idióta megoldások. Minden, amit még a monitorpixel elbír, és amit már nem.

bigyók


My blog is worth $15,242.58.
How much is your blog worth?

Tessék lájkolni

Kommentek

Az értelmetlen szekrény

2007.09.22. 19:36 | webszemét | 3 komment

Címkék: web izé vicces dolgok


Sose értettem azokat a formabontó "dizájnereket", akik félredobva minden szokásos klisét, a lehető leg elvetemültebb módokon próbálnak alkotni valamit, amiből aztán rendszerint minden lesz, csak weboldal nem. Ilyen példa a Xyron izéje. Az érdekesség a dologban, hogy az oldal linjét a webdesign cég.lap.hu-n találtam, és a címsorban is a honlapszerkesztés és webdesign szöveg olvasható, de ezen kívül semmi nem utal erre a dologra, és úgy általában semmi értelme az egésznek, ráadásul kicsit megmozgattam, és darabokra esett :-)

A bejegyzés trackback címe:

https://webszemet.blog.hu/api/trackback/id/tr96173318

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bANDYka 2007.11.16. 12:59:25

A villanyt miért csak fel lehet kapcsolni? :)

xyron 2007.12.11. 20:17:19

legalább csináltam vmi egyedit amilyet nem látni mindenhol, azmeg hogy kicsit megmozgatod és szétesett, mit csináljak vele, ne mozgasd. vagy cserélj gépet, nálam nem esett szét..
kedves blogíró illető. Te mit tettél le az asztalra?
várom a válaszod...
bandika: azért csak fel lehet kapcsolni mert egyszerűbb bezárni mint lekapcsolni :)
süti beállítások módosítása