Web 0.1

Botcsinálta dizájnerek, fatális bugok, vicces vagy idióta megoldások. Minden, amit még a monitorpixel elbír, és amit már nem.

bigyók


My blog is worth $15,242.58.
How much is your blog worth?

Tessék lájkolni

Kommentek

Agroszörvájsz borzalom

2007.09.22. 20:05 | webszemét | 3 komment

Címkék: borzalom webdesign

Igazi borzongató érzés volt végigfutni a tartalmilag nagyon magyar, ám domén választás szempontjából némileg ennek ellentmondó Agroservice nemtommi. Azért mondom, hogy nemtommi, mert nem teljesen világos számomra, mi is a hivatása ennek a weboldalnak semmiképp nem nevezhető vörddel készített hulladéknak. Olyan, mintha a helyi téeszelnök pécéjéről az összes ott található dokumentum válogatás nélkül beömlene ide. Az oldal amúgy alig 3-4 perc alatt betölt:-) 

A bejegyzés trackback címe:

https://webszemet.blog.hu/api/trackback/id/tr37173336

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

PTibor (törölt) 2007.09.23. 08:53:40

Mintha a Kozárd nevű település weboldala lenne, és úgy gondolták, hogy a worben több A4es oldalon található dokumentum a weben is több oldalas lesz.. nem lett :)

viszont egy régi témához kapcsolódva az oldal alját ajánlanám figyelmetekbe:

Copyright © 1997-2007 by AGROSERVICE Ltd., Hungary "Agroservice Web Project". ("AgriBusiness Club", "AgroForum", "AgroTourism", "AgriMarket" "AgrárPiac", "Magyar AgroBiznisz", Magyar AgrárVilág" and "Hungarian Agriculture" are Copyright of Agroservice Ltd. Hungary.) All rights reserved.

namoda buda 2007.12.04. 20:59:10

ennyire nincs agyad, hogy mások farkával a csalánoldalt csinálni? a tied nem vetted föl? merha szemét ez az! láttam egy profi dizájn, oldal fejlesztés alatt megtudtad és irigy vagy? feklesztés alatt lévő oldalt fikázni.. ez a te oldalad nincs agyad ..

Tombolda · http://tombolda.fw.hu 2008.02.03. 14:19:46

euragro.hu/
Kellemes.

www.euragro.hu/rolunk.htm
Email 1 és Email 2
Igaz klasszikus csemege!
süti beállítások módosítása