Web 0.1

Botcsinálta dizájnerek, fatális bugok, vicces vagy idióta megoldások. Minden, amit még a monitorpixel elbír, és amit már nem.

bigyók


My blog is worth $15,242.58.
How much is your blog worth?

Tessék lájkolni

Kommentek

Az MTVA is olvas minket

2012.07.27. 11:43 | webszemét | 52 komment

Címkék: logó mtva

Na, ha mást nem is, de annyit elértünk, hogy miután az MTVA-s cikkemet átvette a HVG.hu és több másik neves portál is, eljutott a probléma az MTVA illetékeseihez is. Ennek hatására az Oxygen sablonhoz hozzányúlt a "grafikus" és kicserélte a sima kék háttér csíkot egy sajátra. (csak remélni tudom, hogy az alkotó maga dobta össze ezt a színátmenetes dolgot, és nem mondjuk a Brusheezyről szedte :) Kikerült továbbá az oldal aljára a "Joomla Templates by Joomla51.com" mondat is.

Ha nagyon kekec akarnék lenni, azért megkérdezném, hogy az arculatváltás után miért található ugyanazon oldalon egyszerre a régi és az új logó is, de ez tényleg már csak szőrszálhasogatás :)

mtvajav.png

A bejegyzés trackback címe:

https://webszemet.blog.hu/api/trackback/id/tr694681532

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fingerbangs 2012.07.27. 18:10:24

"Az MTVA is olvas minket"

titeket nem, de az indexet igen

bioLarzen 2012.07.27. 18:16:41

@fingerbangs: De gondolom, az indexes ajánló után csak rákattintottak a cikkre is ;)

bio

Anti Anyag (törölt) 2012.07.27. 18:23:03

Majd én is elmegyek egy ilyennek, aki megmondja, hogyan nézzen ki valaki más weblapja. Tényleg vannak gagyi weblapok, de az MTV-é szerintem nem az.

Szerencsétlen beosztott pedig napokig nem alszik, mert fél attól, hátha kirúgják és kiadják a melót jó pénzért valami cégnek, nehogy belekössön az Index. (Pedig az Index az aztán tényleg olyan, mintha valami amatőr dobta volna össze folyamatosan több év alatt).

Mellesleg ez a blog sem egy nagy szám. Milyen grafikát kérsz: Kék varázs. Milyen menü fejléceket: Mixer. Gratulálunk, blogod 2 kattintásra elkészült.

woox 2012.07.27. 18:35:43

@Anti Anyag: kár, hogy itt nem lehet like-olni, de maximálisan egyetértek.
Ráadásul az index-nek semmi sem jó. Ha az MTV kiadta volna az lenne a baj, hogy miért, mert ott vannak az informatikusok, ha meg megoldja belső emberekkel, akkor meg az a baj, h miért ingyenes cuccokat használ. De azért sikerült egy fogást találni, hogy a template copyright-ja nincs feltüntetve a html forrásában kommentként. Gratulálok! Tényleg ennyire mélyről jön ez a mindenben hibát keresés?

Rodolfo63 2012.07.27. 18:43:54

@woox: igen, elért valami olyat, aminek magától értetődőnek kellene lennie

woox 2012.07.27. 18:54:16

@Rodolfo63: hogy mi? :) lehet, hogy nem értem.

webszemét · http://webszemet.blog.hu 2012.07.27. 19:14:15

@woox: nekem is úgy tűnik, hogy nem érted. Mindegy, nem gond, nem kell mindenkinek mindig mindent érteni, így szép a világ.

kpityu2 2012.07.27. 19:30:31

Mégiscsak borzasztó, hogy az MTVA nem fejlesztett ki egy új keretrendszert, amelyen teljesen egyedi, sehol másutt nem található oldalt tud generálni.

sikertelen kiégett frusztált (törölt) 2012.07.27. 19:37:22

Hasznos az új poszt, megmutatja, hogy csak SAPKA alapon kezdted a témát. Mégis csak fáradj be azért a piros bögréért öcsém, esetleg le is ülhetsz egy elvtárssal, értelme gyereknek tűnsz, nyomhatnád mint Zsolti, naponta egy-két poszttal.

ritmikus csimpifon 2012.07.27. 19:49:15

Hi! Most eléggé OFF leszek, mivel nem is a posthoz szólnék hozzá, hanem a bloghoz.

Pár éve CSS-t kezdtem tanulni (amúgy C/C++/Java fejlesztő volnék), és egyszerűen nem ment. Nem azért, mert túl bonyolult lenne, hanem mert kb. 3 browserben 4-féleképpen múködött (IE6 vitte ugye a "fődijat"). A div-es layout meg egyenesen katasztrófa, főleg az olyasmi "szépségek", hogy a margin -400px... Vagy csak én vagyok túl kukacos, és nem értem, hogy egy szimpla layouthoz minek negativ margin? És miért is olyan bonyolult összerakni? Ha olyan jó lenne a CSS layout, miért is nem lehet 2 perc alatt összeütni, miért kell hozzá napokig trükköket tanulni?

Szóval érdekelne, hogy a blog szerzője miképp vélekedik arról, hogy kritikákat mond, miközben a web önmaga is egy hatalmas szemétdomb. És CSS-ről még annyit, hogy olvastam egy cikket, és mélységesen egyetértek vele: a CSS-t NEM dizájnerek csinálták, hanem fejlesztők, és áliitólag ez a nagy baj vele. Valamint ha olyan marha jó lenne ez a szabvány, akkor miért van tele a net CSS-hackelős oldalak ezreivel? Te ezt hogy látod?

Bocs az OFF-ért, csak ezek már régóta bennem voltak.

webszemét · http://webszemet.blog.hu 2012.07.27. 19:55:08

Akkor az olvasni nem tudó/értetlen/a problémát látni nem képes felhasználók kedvéért összefoglalom pár szóban a cikk lényegét.

Van egy állami mammut, aki megeszik egy évben 65 milliárd forintot. Ezért a pénzért javarészt olyan dolgokat képes csak produkálni, ami senkit nem érdekel és/vagy szakmailag megalapozatlan. (pl. Marslakók)

Van ennek a mammutnak egy weboldala, amiről azt feltételeztem, hogy közbeszerzéssel készült, mint az állami beszerzések, fejlesztések java része. Ha így lett volna, akkor azt hiszem egyértelmű lenne a probléma, ahogy a BKV részére szállított hőlégfúvókkal felszerelt LCD tévék is aggályosak voltak sok millió forintért.

Időközben kiderült, hogy nem történt közbeszerzés, hanem megcsinálta két lajos házon belül. Itt fel kéne kiáltani, hogy juhéé, végre. Tök jó, hogy egy nyílt forráskódú alapot üzemeltek be ingyen. De mégsem mondom ezt, mert:

-egy ingyenes minta templétet használtak fel módosítás nélkül, amit én, a saját munkáim során egy cukrászda részére sem engedtem meg. A saját munkahelyem részére én is csináltam Joomla weboldalt ingyen, kvázi munkaidőben és ezerszer igényesebb, átgondoltabb, szebb, egyedibb végeredmény született.

-megszegték az alapvető etikettet, szabályzatot, stb, amikor a forrást, illetve az ingyenesen elvett alapanyagot nem jelenítették meg az impresszumban

-egy presztízs értékű állami szolgáltató megjelenítését egy gagyin kivitelezett, egy óra munkával két lajos által összedobott valamire bízták, miközben 3D csatornát indítanak, és egy afrikai ország fél éves költségvetéséből szir-szar logókat terveztetnek.

-Így ha egy amerikai, vagy brit, netán orosz médiaszemély (újságírótól akár vezérigazgatóig bárki juthat oda, hogy egy állami csatorna weboldalát ilyen-olyan céllal megnézze) megtekinti az oldalt, akkor azt gondolja, ezek a Magyarok elég szarul vannak, ha még egy weboldalt se tudnak tisztességesen megcsinálni.

Egyszerűen nem értem, mit nem lehet érteni...

sokadszorra 2012.07.27. 19:56:51

@woox: A lényegen át tetszett siklani: NEM az ingyenes portálmotor+sablon az elsődlegesen gáz (sőt, azzal nincs is semmi probléma szerintem), hanem az, hogy ki lett belőle dobva - szerintem jogsértő módon - az eredeti (c) bejegyzés - amit most szépen visszaraktak.

@kpityu2: Nem fejlesztett, hanem úgy tűnik, hogy szerzői jogot sértett azzal, hogy a (c) bejegyzést eltávolította. Ezt most javították.

sokadszorra 2012.07.27. 19:59:14

@webszemét: A szerzői joggal kapcsolatos megjegyzés eltávolítása túlmutat az illemen.

chipanddale74 · http://www.autosvilag.com 2012.07.27. 20:06:19

Saját bevallásuk szerint másfél évig dopgoztak az új logókon. A piacból élő grafikusoknak ez nem lenne több másfél óránál.

webszemét · http://webszemet.blog.hu 2012.07.27. 20:07:56

@ritmikus csimpifon: jogos a felvetés, jó a kérdés.

A CSS-sel van gondom nekem is, bár nem vagyok nagy specialista. A világ akkor lenne szép, ha vagy csak egy böngésző létezne, vagy az összest ugyanazok fejlesztenék. Az IE6 lassan eltünedezik, létezik is pl. olyan Joomla alkalmazás, ami ha IE6-ot érzékel, akkor megkéri a felhasználót, hogy kezdjen magával valamit:)

Ami a blogot illeti,
4 éve nem foglalkoztam vele, anno meg elég könnyű volt felkerülni, mindenféle dolgot feltettem ami egy kicsit is szar volt. Akkoriban alakult ki a mai "modern" web, így volt bőven gagyi. Most azért élesztettem újra, mert ért egy olyan inger, ami mellett nem mehettem el szó nélkül, a jövőben pedig szeretném olyan irányba terelni a blogot, hogy ne a CSS hibákkal, vagy böngésző kompatibilitási gondokkal foglalkozzam.

Egy egész más irányt szeretnék kialakítani, aminek egy része a szórakoztatásról szól majd, mint mikor a kolléga odahív, hogy bazz, ezt látnod kell :), egy része közszolgálati, tehát ha valaki, valahol elkölt 100millió közforintot internetes megjelenésre, én ott leszek, és átnézem, de lesz például retro rovat is, van a tarsolyomban olyan oldal, aminél nem az lesz a lényeg, hogy 10 évvel ezelőtt milyen elavult módszerekkel dolgoztak, hanem az "emlékszel öcsém..." nosztalgia fíling.

webszemét · http://webszemet.blog.hu 2012.07.27. 20:09:39

@sokadszorra: nem vagyok pontosan tisztában a helyzettel jogi értelemben, így nem akartam elragadtatni magam, de lehet, hogy igazad van.

webszemét · http://webszemet.blog.hu 2012.07.27. 20:14:58

@sikertelen kiégett frusztált: nem pontosan értem mire gondolsz, a bögrét továbbra is visszautasítom. Arról meg nem tehetek, hogy ez a cikk is címlapos lett, nem annak terveztem, csak a korrektség kedvéért írtam meg. A másik mai cikkem szerintem sokkal viccesebb, de ezt dobta a gép.

Ez a név jelenik meg a blogokban, kommentekbe n. 2012.07.27. 20:15:20

azé található ottan me az még akkor kilett rakva mikó még nem fedték fel az új arcukat

ingenium rusticus /nyomokban félázsiait tartalmaz! · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.07.27. 20:16:42

@Anti Anyag:
@woox:
A lényeg a valószínűleg (kúrva biztos) rengeteg közpénz elköltésében van. És sumákságon.

Igen, Indexéknél is van sok hiba. Lásd: androidos alkalmazás, inda videó. De ezeket saját pénzből baszták el.
(Itt jegyezném meg, hogy aki a fenti index szörnyeket megalkotta, hurkásra verném faszkorbáccsal.)

webszemét · http://webszemet.blog.hu 2012.07.27. 20:21:43

@Ez a név jelenik meg a blogokban, kommentekbe n.: igen, de szerintem egy hét múlva is ott lesz, de majd ránézek:)

kolbászoszsömle · http://limerik.blog.hu/ 2012.07.27. 20:27:13

@Anti Anyag: retteg, hogy kirúgják, mert nem ért ahhoz, amit csinál?

woox 2012.07.27. 20:28:10

@webszemét: nem azt nem értem, amit te írtál, az teljesen világos. az oka is, a célja is. Az előttem szólónak írtam, amint látod.

wirth6 2012.07.27. 20:29:37

@webszemét: Én azt nem értem, hogy felsoroltál négy érvet, amiből a második kivételével a többi tuladjonképpen mind ugyan az: nem tetszik, hogy nem nyúltak bele a templatebe, mert milyen már.

No_Fidesz_No_Problem 2012.07.27. 20:48:09

"Az MTVA is olvas minket"

*

Tedd be oldaldobozba a Statcounter mérőkódját és csodákat fogsz látni, hogy még miféle hivatalokból olvassák a blogodat

;-)

qwertzu 2012.07.27. 21:02:35

@ritmikus csimpifon:
Weblap fejlesztése egy adott böngészőre: 1 nap.
Weblap fejlesztése az összes elterjedt böngészőre: 5 nap.

Szabvány HTML mi? :)
Azért IE6-ra manapság nem fejlesztünk. Mert csak.

komplikato 2012.07.27. 21:20:48

@kpityu2: "Mégiscsak borzasztó, hogy az MTVA nem fejlesztett ki egy új keretrendszert, amelyen teljesen egyedi, sehol másutt nem található oldalt tud generálni."

Az eredeti bejegyzés onnan indult ki, ha már INGYENES barkácsoldalt dobtak fel és még annak átvariálására is lusták vagy hülyék voltak, hogy MENNYIBE került az MTVA-nak a "csini" oldal az adófizetők röpke milliárdjaiból ...
Tehát nem mindegy, hogy pár tízezerért csinálták meg a "kemény melót" vagy van még utána egy-kéz nulla.

eßemfaßom meg áll 2012.07.27. 21:22:41

Valaki tudja pontosan, hogy egy ingyenes és a saját gyik-je szerint szabadon átalakitható sablont szabadon át lehet-e alakitani vagy nem?

Beau D.N. · http://beau.hu 2012.07.27. 22:03:06

Troll blog és ronda. Nomen est omen.

agyameldobom42 2012.07.27. 23:27:52

Es Adam mit csinal az istentol kapott vibratorral, amig nincs Eva?

webszemét · http://webszemet.blog.hu 2012.07.28. 01:11:46

@Beau D.N.: Te amúgy mi a tökömnek jársz ide, ha nem tetszik?

Gyárfás 2012.07.28. 01:25:02

Látom kiélvezed minden percét a 3 napos hírnévnek amit ez az ŐRÜLETES botrány kirobbantása na meg persze az index címlapok hoztak.

Tipikus kis ember figyelmet kap efektus.

Gratulálok te lettél az index Hulé Évája...

Bad2012 2012.07.28. 01:43:18

Olcsó húsnak híg a leve.

Mr. Homn 2012.07.28. 02:06:27

kicsit off, de talán mégsem.
jött az olimpia megnyitója. nem volt lehetőségem tvközelbe kerülni, gondoltam semmi gond, ahova nézek mindenfele internet, majd jól megnézem valamelyik gépemen, miközben a másikakon robotolok.
ad is live streamet a hirado.hu, hurrá.
aztán nemkicsit szontyolodtam el.
mert van stream, de silverlight kell hozzá. ami linuxos gépek esetén nem éppen triviális történet. már 2 órája buzultam a masinériákat -de persze nem jutottam semmire- mikor eszembe jutott hogy van a sutban egy vindóze, hátha fel tudom éleszteni. be is indult, raktam is rá silverlight-t, meg is jelent az élő adás.
de.
900x540-es méretben, ami egy ilyen nem épp erőgépen nagyon is az élvezhetőség rovására ment. konkrétan ritkaszar volt. (sima youtube videókkal könnyedén megbirkózik ez a vas is, szóval nem ez volt a probléma.)
aztán persze megnéztem -mármint a végét, mert ugye közben elment az idő- a www.eurovisionsport.tn-n, kiváló minőségben, normál méretben (de néha full képernyős módban is), linuxon. mert ők nem silverlight-t használnak.
felmerült bennem pár kérdés:
- mifaszé' használnak olyan technológiát, ami megakadályozza-megnehezíti az adás nézését?
- ha már ilyen cuccot raktak össze, miért nem jut valakinek eszébe hogy választási lehetőséget ajánljanak fel, hadd én döntsem el mekkora méretben akarom nézni - vagy mit bír el a gépem?
- a többi kérdésemet nem írom le, belepirulna az internet.

webszemét · http://webszemet.blog.hu 2012.07.28. 02:27:15

@Gyárfás: Az irigység beszél belőled, vagy rosszindulat? A reopening előtt majdnem két évig csináltam ezt a blogot napi szinten, és minden héten volt 1-2 indexcímlapom, amitől sose szálltam el, csak örültem, hogy van lehetőségem emberekhez eljutni azzal amit csinálok. Mert az ember egy blogot nyilván nem azért vezet, hogy meglegyen a napi leütésszám.
Ha a téma téged nem érdekel, akkor keress magadnak olyan olvasnivalót, ami közelebb áll hozzád és ne az én lelki egyensúlyomat analizáld kérlek.

webszemét · http://webszemet.blog.hu 2012.07.28. 02:31:42

@Mr. Homn: abszolút osztom! A Silverlightról tulképp a Microsoft is elismerte, hogy szar azzal, hogy leállt a fejlesztésével(legalábbis úgy tudom, leállt).
Én az EB-t próbáltam nézni interneten, de a minőséggel kapcsolatos észrevételeimet nem bírná el a blogmotor, úgyhogy el se mondom:)
Botrány amit az MTV művel on-line stream címszó alatt. 3D csatorna helyett (aminek nyilván nem jött még el az ideje) inkább erre fektetnének némi hangsúlyt.

foodlfg 2012.07.28. 08:51:38

@Mr. Homn: nem kell nézni. Van helyette torrentz.eu/search?f=London+2012+Opening+Ceremony

youtube 720p kívül még nem láttam olyan online videó tartalmat máshol, ami megfelelt volna nekem minőségben szóval marad a torrent.

Visszatérve a silverlightra, a prohardver.hu is ezt használja live közvetítésekhez. Lényegében hardvereket reklámoznak bemutatónak álcázva. Ők azzal indokolták, hogy nekik egy silverlight stream belövése szerveren sokkal egyszerűbb meg asszem ingyenes is. De egyébként tök mindegy. Nyilván senki sem fog silverlightot telepítgetni egy-két nyomi stream/tartalom kedvéért. Így jártak.

Gyárfás 2012.07.28. 08:52:17

@webszemét:

Egyik sem,igazából ezt az egész ügyet végtelenül piriánernek érzem. Amikor valaki a sokadik posztot szenteli ennek az "ügynek" azt nem tudom máskémt értékelni mint hogy fürdessz a kétes dicsfényben.Igazi forradalmár aki megtalálta a kákán a csomót...

Az index címlapot meg pláne nem irígylem oda évek óta csak ilyen tartalom kerül mint ez. Sekélyes pitiáner hőbörgés az már az a szint ahová (már)nem sikk kerülni.

A kommentelést meg ki lehet kapcsolni ,ha nem szereted az eltérő véleményeket:)

gerbaud 2012.07.28. 09:13:21

@Mr. Homn: A számítógép használók körében a windows elterjedtsége 93-94%, erre könnyen telepíthető a silverlight. Kb. 5-6% OS X-et használ (Magyarországon talán még ennyi se), amire szintén gyorsan és könnyen felmegy a silverlight. 1-2% linux felhasználót meg nem vettek figyelembe. Az a réteg meg végképp szűk lehet, ahol csak linux van otthon, és TV készülék sincs. Én sem szeretem a silverlight-ot, de elterjedtség szempontjából logikus lépésnek tűnik a használata.

kpityu2 2012.07.28. 09:25:01

@komplikato: Aprópénz. A Közgép vagy az MVM központi utasításra akármikor szponzorál egy energiatakarékossági, vagy egy közjóléti reklámkampányt. Hűs fuvallatra lágyan borzolódó szőrű 3D kiskutyával.

Mr. Homn 2012.07.28. 09:25:12

@foodlfg: de, kell nézni. de nem ezt a szart amit a hirado.hu nyomat. (írtam is hogy hol néztem)
nem csak ez a probléma a dologgal. ugye a megnyitó az minden közvetítésben megnyitó, bárhol megnézhetem. de később minden nemzet azt a műsorfolyamot választja ki/vásárolja meg, amiben a legtöbbet szerepelnek a saját versenyzők. és engem is ez érdekelne. tehát hiába találok valahol egy minden szempontból megfelelő streamet, lehet sosem látok magyart a monitoron.
és ez a nem mindegy. mert ha már kapják azt a kurvasok pénzt, akkor igenis adjanak érte valamit. legalább annyit megtehetnének az illetékesek hogy néha elmennek sörözni-biliárdozni olyan helyre ahol hozzáértők is vannak, odasündörögnek hozzájuk egy korsó sörrel a kezükben (de van akinél a süti jön be, szóval csak ügyesen!) és megkérdik: és ezt hogy? hamár saját kútfőből nem megy a dolog.
persze, utólag le lehet tölteni csilliárd helyről. tudom én is. de egy ilyen eseménynél azért csak fontos lenne a kvázi egyidejűség.

Mr. Homn 2012.07.28. 09:49:31

@gerbaud: szakmámból kifolyólag elég sok számítógéppel találkozom. és nem csak a munkahelyen, ugye minden ismerős megkeres hogy csináljak eztazt a gépén, mert én úgyis értek hozzá. arról már leszoktam hogy olyanokat mondjak, én csak *nix, meg szerverek, meg gyűlölöm a vindózét, ez csak haragot és megnemértést szül, inkább nekihasalok a dolgoknak.
szóval látok gépet eleget. tényleg ilyen win izék vannak rajtuk, ebben nem tévedsz.
amiben tévedsz az az, hogy könnyen és gyorsan felmegy a silverlight. mert lehet hogy neked igen, lehet hogy nekem is sikerül viszonylag hamar (bár azért nem volt olyan eccerű, de ezt hagyjuk), de julcsikamancika piszkosul nem fogja érteni hogy most miért kell vacakolni, amikor két perce még simán nézte a jutyúbon a balatoniláz című örökbecsűt.
olyanokról már nem is beszélek hogy egy átlagos háztartásban olyan gépek vannak, amikhez képest az én tegnap esti gépem -amin erősen zötyögve ment ez az élő adás- bőven erőgépnek számít. na azokon a gépeken bekaphattya a silverlight. mert nincs pénze a zembereknek megvenni a legújabb sokmagos processzoros ezergiga memóriás/videokártyás csodákat, napi használatra bőven jó az olyan gép is amin még épp nézhető egy letöltött videó, vagy amin meg tud keresni egy receptet a a neten.
(nem győzöm hangsúlyozni, ezeken a gépeken is simán élvezhető minőségben nézhető egy youtube videó)
és persze olyanokról is el lehetne morfondírozni hogy miért is egy kifutófélben levő, és igazából sosem elterjedt technológiával nyomatják az év sporteseményét. meg hogy ha már úgyis a carnation gépei tolják a streamet, nem kellett volna megkérdezni őket hogy mit is lehet kihozni ebből az egészből?

foodlfg 2012.07.28. 09:54:12

Egyébként az MTVA megérdemli, hogy szétrugdossák őket az interneten. Had hulljon a férgesse, az sohasem árt, van belőlük bőven.
Orbán Birodalomnak úgyis van egyfajta pofátlan kiafasza gyerek cigánykodós magatartása, csak azt kapják minden szinten az interneten, amit kiprovokáltak.

Úgyhogy ez az ügy politikai szempontból is igen poénos, ha igaza van technikai oldalról a posztolónak, ha nem. És egyébként igaza van.

Az más kérdés, hogy ez mennyire nagy probléma, ami itt feljött, meg hogy mennyire fújódott fel most az index által. De hát az okosabbak már megtanulták helyén kezelni a dolgokat. Az idióták, mint ez az @azAttis: gyerek, meg csak vergődjenek nyugodtan. Ennek a fajta viselkedésnek is külön poénértéke van az interneten. haha! :D

zbzbzb 2012.07.28. 10:23:38

Teljesen egyetértek azzal, aki szerint a k.rva mtv kapja be a nyelesvtojást szilverlájttal együtt. Hiába van a gépen (azt most hagyjuk, hogy nem akartam feltenni vagy wint használni) de nem működik! Nem tudok egy közvetítést se nirmálisan megnézni miközben a jutyúb gond nélkül megy.
szeretném tüzes fogóval megszorongatni a tojásait annak, aki ezt aláírta. Ja, biztos nem kapott nokiás dobozt cserébe. ..
Rohadt korrupt képmutatók mind.

Beau D.N. · http://beau.hu 2012.07.28. 10:32:16

@webszemét: Ki lehet kapcsolni a kommentezést ha nem tetszik mások reakciója kedves barátom:).
Amúgy az egyetlen dolog ragadott meg ebben az előadásban ami megragadhatott: a végtelen pitiánersége. Beszóláson kívül nem értem mitől vagy felháborodva elvégre erre gyúrsz, ez a névjegyed.

webszemét · http://webszemet.blog.hu 2012.07.28. 11:51:23

@Gyárfás: egy posztot írtam, ami erről a témáról szól, majd kiegészítésként egy pár sorost, kvázi frissítésként, amiről nem is gondoltam volna, hogy kikerül címlapra, hisz vele egy időben egy jobb posztot is kitettem, annak jobban örültem volna, ha kikerül. Erre nem lehet azt mondani, hogy sokadik.

Az én értékrendem szerint jogos volt a cikk, és ezzel rengeteg kommentelő is egyet értett. Ez egy vita, egy sima hétköznapi vélemény nyilvánítás, nem ez az a sztori, amivel be szeretnék robbanni a köztudatba. Sőt nem szeretnék semmivel berobbanni, nincs akkora egóm.

Az index címlap pedig számomra nem sikk, hanem ahogy mondtam egy lehetőség, hogy a mondókámmal szélesebb körhöz eljussak. Amint látod, a blogolás nem arról szól, mint nagyon sok bloggernél, hogy írok egy cikket, oszt megyek. Szívesen megyek bele beszélgetésbe, vitába, érvelésbe, válaszolgatok a felvetésekre, igyekszem "közösségi élményt" kovácsolni egy egyszerű témából.

Az ellentétes véleményekkel nincs gondom, csak a beszűkült látókörű, egy mondatban kommunikálni képes, magas lovon ülő személyekkel, akik érvelés és ésszerű társalgás helyett vagdalkoznak és dobálóznak. Az ilyen személyeket nem szívesen látom, van elég bajom az életben, nem hiányzik, hogy az ilyen emberek is felb..ák az agyamat. Mivel nem szimpatizálok feltétlenül a szocikkal, nem járok trollkodni a piroslap blogra, pedig lenne mit mondanom, de nyilván oda azok járnak, akik egyet értenek az ott elhangzottakkal és se áttéríteni nem tudom őket, sem az oltásomra nem kíváncsiak, így békén hagyom őket.

Ezért, ha valaki azt gondolja, itt minden rendben van, akkor szívesen szállok vele vitába, ha valóban érdekli a téma és nem azért jött, hogy ráköpjön az asztalra egy nagyot, hanem hogy ütköztesse a véleményét másokéval.

Mivel az utóbbi kommented alapján látok arra esélyt, hogy értelmes párbeszéd folyjon, ezért ezeket az esetlegesen bántó sorokat nem elsősorban neked szánom, van egy-két kommentelő, akinél a hiányzó képességek miatt nincs esély az értelmes párbeszédre :)

webszemét · http://webszemet.blog.hu 2012.07.28. 11:56:44

@foodlfg: tőle el is köszöntünk:) lehet vitázni, de a mocskosgecizés nem megengedett ezen a blogon...

webszemét · http://webszemet.blog.hu 2012.07.28. 12:02:20

@Beau D.N.: érdekes látni, hogy egy ember egyrészről kimagasló szépérzékkel és grafikai készséggel rendelkezik, másrészről meg teljesen képtelen a párbeszédre. Kár, pedig szívesen beszélgettem volna veled. Az is lehet, hogy csak túl magas lovon ülsz és nem érlek fel... nem tudom

Beau D.N. · http://beau.hu 2012.07.28. 13:40:59

@webszemét: Nincs mit párbeszédezgetünk attól tartok, de javíts ki ha tévedek. (Hacsak nem akarsz tuti tippeket adni nekem a 30-40 ezer forintos cukrászdawebdizájn területén, vagy hogy hogyan írjak trollblogot...)

Egészen egyszerűen nem vagy hajlandó meglátni mit mondtam eddig, ahogyan másoknál sem fogtad fel miért nevetségesen gáz (igen, mondhatni kisstílű) ezen a témán lovagolni ennyit.

A komolyságot kéred számon, kikelsz a "személyeskedés" ellen - közben párhuzamosan hangoztatod, hogy mégiscsak a te házi értékrended sérült azzal az ingyenes joomla templéttel, meg a házon belüli hegesztéssel... és ugyanígy személyes sértésnek veszed amikor más hüledezve rádbámul, hogy ugyan mi a pokol fáj neked ebben ennyire, azon túl, hogy ezért se neked osztották a drachmát.

Ez ebben a formában pusztán egy vicc és semmivel nem mutat túl ezen.

Mindegy, vihar egy pohár vízben- vagy még annál is kevesebb.. nekem ennél már tényleg van jobb dolgom is. Nyugodtan mellőzd a válaszodat- valószínűleg úgyis láttam már amit mondanál korábban-, ettől kezdve lekapcsolom az email értesítést.
Jóval többet foglalkoztam vele, mint amit megérdemel...

Mr. Homn 2012.07.28. 18:50:37

ehhe.
teljesen élvezhető minőség (ami azt jelenti hogy nagyságrendekkel jobb mint a hivatalos adás): t-gyuszi.hu/page.php?42&melyik=3
és nem kell silverlófasszal szórakozni.
süti beállítások módosítása