Web 0.1

Botcsinálta dizájnerek, fatális bugok, vicces vagy idióta megoldások. Minden, amit még a monitorpixel elbír, és amit már nem.

bigyók


My blog is worth $15,242.58.
How much is your blog worth?

Tessék lájkolni

Kommentek

A statgép halála (?)

2008.02.07. 21:02 | webszemét | 4 komment

Címkék: statgép

Nem sokkal ezelőttig a webszemét blog statját a Statgép látta el. Igazából most is ellátja, csak nem látom... Tudom, tudom, aki statgépet használ, sikeres ember nem lehet, de eddig igazából nem volt bajom velük. Szerencsére pár hete elkezdtem tesztelni a Google Analytic-ot, és azt hiszem a továbbiakban csak azt fogom használni. A statgép ugyanis meghalt. Vagy legalábbis kómában van. Nem tudni semmit, az üzemeltetők mindössze annyit közölnek a főoldalon, hogy "1-2 napig nem leszünk, bocsi". Se bú, se bá. Ez legkevesebb egy hete, de talán már 10 napja is. Lehet, hogy búcsút mondhatok az elmúlt negyedév statisztikai adatainak? Szomorú lenne.
Ha valaki tud valamit, vagy esetleg tagja a statgép stábjának, tegye már meg legyen kedves, hogy ad valami tájékoztatást!

A bejegyzés trackback címe:

https://webszemet.blog.hu/api/trackback/id/tr88330021

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

felperes · http://mavabe.blog.hu 2008.02.07. 23:07:36

A Google Analytics sem garancia, itt találtam ezt a cikket, ami épp ezt boncolgatja...

jabjab.blog.com/2633774/

Andrei · http://www.andreiground.com 2008.02.08. 01:29:17

Az a vicces, hogy semmi sem garancia. Még a saját (belső mérésel sem). Max apache alól lehet babán márni. PHP, egyebek elég sokat vesztenek. Az adatok mindig csak KB. Mert vagy JS-el sokfélét mérsz vagy JS nékül egy két paraméter. Arra kell ügyelni, hogy a stat meghívása dinamikus lemet tartalmazzon, mert pl az IE vagy Opera nem frissíti mined lapletöltéskor a képeket és js kódokat. Emiatt akár az 50% is kieshet. Én mindössze a lekérések számát mérem. Szűrve a keresőrobotokra, stb. Ez ad egy számot, de auditált adatokat még a medián sem ad, meg a google. Tutit szerver szinten lehet nézni.

Cigiző · http://cigi.blog.hu/ 2008.02.09. 02:05:23

asszem hetvegen leszunk. a.
most ezt írják ki - amúgy nekem is hiányzik, én azóta átálltam a feedburnerre
a bloghu belső statja is káosz
sőt, borzalom
nézted? FF alatt kész

en 2008.02.27. 04:42:30

lattatok a legujabbat? igazan felhasznalobarat gondolkodasrol arulkodik, ilyenek, hogy tudnak befutni akik ilyen magasivben leszarjak a felhasznaloikat

----------------------------------
meg nehany nap, tul sok site, de keves hardver.

nemtom mi lesz, uj gepet nem veszek, valszeg megkerunk par nagy forgamu szajtot, h hasznaljanak google analyticset, es akkor elindulhat ujra
süti beállítások módosítása