Web 0.1

Botcsinálta dizájnerek, fatális bugok, vicces vagy idióta megoldások. Minden, amit még a monitorpixel elbír, és amit már nem.

bigyók


My blog is worth $15,242.58.
How much is your blog worth?

Tessék lájkolni

Kommentek

A hitelszakma citromdíjasa

2008.02.07. 13:39 | webszemét | 4 komment

Címkék: gagyi

A napokban cimborám hitelt keresgélt a neten, ekkor futott véletlenül a Beneficial Rt honlapjába. Illetve nem véletlenül, de ez mindegy is:) A lényeg, hogy a világ egyik legnagyobb bankcsoportjához, a brit HSBC óriáshoz tartozó hitelintézet weboldala finoman szólva is hagy maga után némi kivánnivalót. Firefoxon néződött meg, itt egy kis képen kívül semmi nem látszott grafikus értelemben, viszont annál viccesebb volt a menü pánik szerű menekülése, ahogy ujabb, és ujabb pontokra kattintva lassan eltűnni igyekezett a mélyben, egyre lejjebb, és lejjebb csúszva.

Mivel nem akartam elhinni, hogy ez komoly, elővettem a többi böngészőt is, és végig próbálgattam. Nos IE alatt már megmutatta valós arcát a drága, de azt kell mondjam, inkább akkor a FF változat. Baszom nagy logó, hatalmas egységek jobb és bal oldalt, esküszöm, csak a freewebes hirdetési csík hiányzik a lap tetejéről:))
A weboldal tartalmilag is méltán jogosult a citrom díjra, gyakorlatilag nincs szó másról, mint egy minimális ízléssel megkreált on-line szórólapról. Semmi nincs, csak pár alapinformáció, meg egy két pédéef doksi és pont. Se egy on-line ügyfélkapcsolati rendszer, se egy belépés-online ügyintézés, semmi. Állítom, nem egy maszek pénzügyi tanácsadónak különb oldala van ennél...

A bejegyzés trackback címe:

https://webszemet.blog.hu/api/trackback/id/tr93329434

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

andreiground (törölt) · http://www.andreiground.com/ 2008.02.07. 16:38:40

Bammeg. A grafika nem is kell, mert Zrt és a képi dizájn bannolva van. A Beneficial Nyrt-nél meg lehet tekinteni a képeket is. :D

felperes · http://mavabe.blog.hu 2008.02.07. 21:31:01

ez olyan mintha vicc lenne... :)

pac 2008.02.07. 22:54:52

A css médiája screen, ezért firefoxban még formázás sincs :D
süti beállítások módosítása