Web 0.1

Botcsinálta dizájnerek, fatális bugok, vicces vagy idióta megoldások. Minden, amit még a monitorpixel elbír, és amit már nem.

bigyók


My blog is worth $15,242.58.
How much is your blog worth?

Tessék lájkolni

Kommentek

Támogasd te is a versenyt!

2008.02.03. 13:28 | webszemét | 3 komment

Címkék: pályázat

Mint arról már bizonyára olvashattál, verseny szerveződik a webszemét blogon, melynek célja, minél régebbi eszközökkel, minél szebb, jobb weboldalt készíteni.
Ezúton szeretnénk kérni mindenkit, hogy lehetőségei szerint segítsen népszerűsíteni versenyünket, akár cikk, akár post, esetleg banner kihelyezésével. (banner alant) Természetesen akik segítenek, azok kikerülnek az blogra, mint támogató.

Ugyanitt szeretném megköszönni az Index.hu-nak, és az illetékes kollégáknak, hogy eddig is támogatták a blog működését, ha nincs az Index, nem lennénk ilyen ismertek, és sikeresek, köszönet érte, egyúttal kérem, ha van rá mód, és olvassák ezt, támogassák versenyünket mint média támogató, hogy minél több emberhez eljusson a konteszt híre.

Egyúttal szeretném kérni, ha valaki fel tudna ajánlani bármit, amit odaadhatnánk majdan a nyerteseknek, keressen meg a webszemet(kukac)gmail(pont)com-on, némi szponzorációért cserébe tudunk reklámhelyet biztosítani.


A bejegyzés trackback címe:

https://webszemet.blog.hu/api/trackback/id/tr1323147

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

davebkf · http://radionext.hu 2008.02.03. 20:14:26

Én már írtam a blogomra egy ajánlót a versenyhez, remélem ezzel is hozzájárulhatok a népszerűsítéséhez!

További sok sikert a bloghoz!

Zsuzsanna · http://webdesigner.blog.hu 2008.02.04. 15:21:45

Pont én ne támogatnám... sőt indulok is!
süti beállítások módosítása