Web 0.1

Botcsinálta dizájnerek, fatális bugok, vicces vagy idióta megoldások. Minden, amit még a monitorpixel elbír, és amit már nem.

bigyók


My blog is worth $15,242.58.
How much is your blog worth?

Tessék lájkolni

Kommentek

Ánuszrózsák, szellentések, kulcsszavak...

2007.12.01. 13:29 | webszemét | 1 komment

Címkék: seo szar

Mikor elkezdtem ezt a blogot, megfogadtam magamban, hogy másik blogról nem írok. De eljött a pillanat, amikor olyan blogra akadtam, ami mellett egyszerűen nem lehet elmenni szó nélkül. Elküldöm a linket a Subbának is, hisz ők is találnak bőven mártogatni valót. A Szagosblog nálunk a tartalmi részen kívül a kereső optimalizálási módszerével is leverte a biztosítékot. A fejléc bal felső sarkába nem kevesebb, mint 2552 szót (!) írt be Ánusz Felügyelő. 
Azt hiszem ezzel sikerült megdönteni minden rekordot, kétlem, hogy lenne még egy partizán, aki képes lenne összeszedni 2500 kulcsszót. Sok embernek a teljes szókincse nincs ennyi:)
Az emésztőszervrendszer visszásságaival foglalkozó blog amúgy megér pár percet az életünből, igazán épületes költészeti elemekkel lehetünk gazdagabbak.
Az oldalt a A világ legsúlyosabb weboldalai fórumról csentük.


Végezetül egy kis kedvcsináló, az extrém bizarr költészet kedvelőinek:




"Coming out

Eszem a babgulyást,
Pöffen a pára,
Reccsen a végbél,
Fotelem bánja…

Ánuszom hangszer –
Tornádószelep.
Szellőnek tűnnek
A gibraltári szelek..."
Az már csak hab a tortán, hogy a blogot, írója a Vallás kategóriába tette, és büszkén hirdeti 4-ik helyét a toplistában... Szép dolog a "Újteremtés gyülekezet" honlapját lenyomni egy csomó kakival, meg szellentéssel...

A bejegyzés trackback címe:

https://webszemet.blog.hu/api/trackback/id/tr80248793

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tanú 2007.12.02. 01:52:17

Az oroklet.hu oldalt vajon lenyomja? És az adott "vallási" témájú oldal "szerzőjének" és alkotójának többi oldalát? Akár a munkahelyit is? Igen, igen, hamar rá lehet jönni, hogy oroklet.hu = www.mifene.hu ami 403.

De keressünk más Boros Lajost a serveren. Esetleg munkahelyi oldalt is. Nem lövöm le a poént :)

Emlékezetünkben örökké élni fog mint...

a holtak iwiwjének megalapítója? Áááh dehogy. Ugye máshonnan ismerjük őt :)
süti beállítások módosítása