Web 0.1

Botcsinálta dizájnerek, fatális bugok, vicces vagy idióta megoldások. Minden, amit még a monitorpixel elbír, és amit már nem.

bigyók


My blog is worth $15,242.58.
How much is your blog worth?

Tessék lájkolni

Kommentek

Barna kuka, kerek kuka, szögletes kuka

2007.11.21. 08:50 | webszemét | 5 komment

Címkék: seo

Emlékeztek bizonyára a Pom-pom mesék egyik főszereplőjére, Gombóc Artúrra. Ő volt az utoljára, aki ilyen szenvedéllyel tudott hozzáállni adott termékhez. Tudod, kerek csokoládé, lyukas csokoládé, szögletes csokoládé, stb. A szenvedéllyel teleszőtt termék imádat a kukacentrum oldalán köszön vissza legújabban, ahol némi light osztályú kereső optimalizálás kíséretében igyekeznek minden kedves júzert bevezetni a hulladéktároló edények bizarr világába. Most nyilván felmerül a kérdés, mi a csuda az a "light osztályú kereső optimalizálás". Tessenek legurgatni a lap aljára, és minden további speciális művelet, -mint a Ctr+a-, nélkül arcunkba rohan a kor legmodernebbnek hitt technológiája. Továbbgörgetve a szálat, szemem előtt rebegni látszik egy hirdetés:
Weboldalkészítést vállalunk. Tudjuk, merjük, tesszük jeligére a kiadóba. Ugyanitt kuka eladó, minden színben és méretben.
Hát ez van, Hölgyek-Urak. Lassan nem tudok olyat mazsolázni, ahol nem merül fel a weboldal szerkesztés üzletszerűen, folytatólagosan elkövetett cselekménye. A kukacentrum csapata erre a célra megcsinálta a 3mp Internetes Piacszervező izét.
Tudjuk, hogy csak akkor tudjuk eladni az általunk képviselt partnerek termékeit és a rajtunk keresztül forgalmazott termékeket, ha ott vagyunk a Google-ban abban az első 20-ban.
Tudjuk, hogy képesek vagyunk erre és tudjuk, hogy mindent megteszünk azért, hogy képesek is legyünk.
Hosszú sorokon keresztül próbálnak minket meggyőzni, hogy tudják. Tudják hogyan lehet adott weboldalt hatékonyan SEO-zni. Ja. Oldal aljára ömlesztett kulcsszavakkal. Csókolom.
Köszönet az ajánlásért denx-nek. Igazi aktív tag :)

A bejegyzés trackback címe:

https://webszemet.blog.hu/api/trackback/id/tr55236590

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Háta Más · http://www.artcharacter.hu 2007.11.21. 09:41:58

Mit akarhat ennél jobbat egy webszemetes? :o)))))

prokee · http://blog.prokee.hu 2007.11.21. 19:51:33

Az a szép sárga kuka megmozgatta a fantáziámat. Alapítsunk egy giccskommandót ! Ahol burjánzik az igénytelenség, szabadságvesztés terhe mellett ki kellene tenni az oldalra a "Webszemét Certificate"-et. Ez lehetne az a szép sárga kuka, ráírva:

"Wigyázat, Webszemét !
...mert belewaló srácok wagyunk."

Gondoltam, meg is csinálom a certification logót, aztán inkább azt gondoltam helyette, hogy nem, mert lusta vagyok :)

prokee · http://blog.prokee.hu 2007.11.21. 19:55:00

Egyébként ez a kukás oldal inkább olyan "jóvankicsim, játsszál tovább" reflexeket ébreszt, buksimogatással. Olyanok, mint a lelkes ovis, aki épít egy homokvárat, hyperboldog, belevisz apait-anyait, kicsipkézi a várfalat, káddugóláncot meg kockarámásdoboztetőt rak a kapuhoz felvonóhídnak. Aztán megy dicsekedni, anyu meg a homokozó melletti padon a Tiffany romantikus regényújságból fel sem nézve "Gyönyörű, kicsim" felkiáltással nyugtázza :)

A kedvencem:
"Klikkeljen a kukára és nézze meg nagyobban!!!"

MINEK ? :) Kicsiben is mértanilag pontos kukaalakú, meg nagyban is. Ráadásul sárga-sárga.

prokee · http://blog.prokee.hu 2007.11.21. 19:56:00

...meg a precízen szarbarna kukára illesztett fotóhű címer, gratulálok :)

Mária 2007.11.22. 17:25:07

A "3mp Három Másodperc Internetes Piacszervező" képre már kattintottatok?

Naugyenaugyenaugye! :D

Webet is fejlesztenek, keresőre is optimalizálnak :DDD
süti beállítások módosítása