Web 0.1

Botcsinálta dizájnerek, fatális bugok, vicces vagy idióta megoldások. Minden, amit még a monitorpixel elbír, és amit már nem.

bigyók


My blog is worth $15,242.58.
How much is your blog worth?

Tessék lájkolni

Kommentek

Az Electro World oldalát kínaiak csinálják?

2007.10.31. 15:06 | webszemét | 4 komment

Címkék: hiba electroworld

Koszontelek. Nekem nevem Xiang Lee. A Yin Dao vállalatnál csinál neked ügyes program. Ozás. Kicsi nemfigyelből lehet probléma, vigyázni olvasásban. Nagy és dicsőséges kóder csinálni Elektrovörd web lap. Kóder szólni, hiányzó szöveg, nekem csinál kitalálni ötletes, vicces mondatok. Remél neked, occó vétel lehet kicsi szinesebb gofrisütő, és csupa egyéb kellemes. Neked olvas figyelem-vel, tudhatsz, mi az egyéb konyhai eszköz-ok. 

Ezen sorokat az Electro World weboldalának egyik ügyes fejlesztője nyilatkozta riporterünknek. Ugyebár az előző postban meg lett ölve a téma az LY betű körülötti vita hevében, miközben szinte senki nem vette észre, mi zajlik az EW falai között, ezért most megpróbálom újra elsütni a puskaporomat:-), köszönet Zénókának, aki kommentjében utalt a további nyelvtani anomáliákra. Hát érdemes klikkelgelgetni, jellemzően a kis háztartási gépeknél van a legtöbb mondatszerkezeti, és helyesírási hiba, de sok olyat is lehet találni, ami csak szimplán idiótán hangzik. Olyan, mintha kínai szótárgépes, csak félig magyarított emberkék csinálnák az egészet. Íme pár idézet, tessék ízlelgetni a mondatokat, van amelyiknél csak egybeolvasva jön ki a lényeg.
Egyéb konyhai eszközök
 
Ebbe a kategóriába azokat a termékeket soroljuk amelyek szinte egy-egy moddel szerepel szotimentünkben
 
Ebben a kategóriában mindent megtalál ami a konyhai munkában hasznosítható. Legyen akár kenyérpirító kenyérrsűtő turmix robotgép bármi
 
Szertne csinos frizurát?? Válaszon alábbi termékeinkből
 
Férfi borotva
 
Minden ami egy borotvákozásnál szóba jöhet a körkésestől az akkumulátoros borotvákon átt a szakálnyírokig minden.
 
Ha vizes ahaj és nincs hajszárító de a nap sem süt akkor ideje venni egy tökéletes hajszárítót.
 
Egyéb konyhai eszközök
 
Ebbe a kategóriába azokat a termékeket soroljuk amelyek szinte egy-egy moddel szerepel szotimentünkben
 
Szeletelőgép
 
Megunta a késselvaló szenvedést?....
 
Szendvics- és gofrisütő valmint grill
 
Ebben a kategóriában megtalál minden olyan készüléket amivel gyor és egyszerűvé teheti ugyanakkor szinesebb teszi az étkezési szokásait.

A bejegyzés trackback címe:

https://webszemet.blog.hu/api/trackback/id/tr52214311

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mária 2007.10.31. 15:59:45

Te elolvasz és kügyed továb 300 barát - lesz nagy-nagy szerence! Kici barátnak kici szerence, szok barátnak szok szerence! Szok, olcó... Egyépként hányasz lábad van?

:D

kutacs_ 2007.10.31. 16:47:57

nem csak a kínaiak.
egy vidéki pláza (debrecenplaza.net) vendégkönyvében:

kedves plaza dolgozo en gamze vagyok törökorszagban, akarok küldeni kis fülbevalok fotok amit en csinalok .ha valaki akarsz ott kiadni küldhetek.tisztelettel:)www.myceylan.cjb.net (itt van)

prokee · http://blog.prokee.hu 2007.11.01. 18:37:16

"Ebben a kategóriában megtalál minden olyan készüléket amivel gyor és egyszerűvé teheti ugyanakkor szinesebb teszi az étkezési szokásait."

Sok ócó celetelő. Cigetelés ninc, kicit cíp :)

Ez borzalmas. Ilyenkor sajnálom, hogy a Munka Törvénykönyve tiltja a dolgozó fizikai bántalmazását, én ugyanis sokáig verném bottal, aki ennek a területnek a felelőse a cégnél (gondolom szanaszét szolizott szingli szöszi marketinges punci, körömreszelővel, mobiltelcsivel...)

Erdélyi Norbert · http://www.webdesignesmarketing.hu/blog 2007.11.03. 13:34:18

Ez se rossz, google: impressions=benyomások, LOL

6 540 Benyomások | 0,22% CTR | Ft 130,70 CPM
Kiszolgálva - 19,7%

süti beállítások módosítása