Web 0.1

Botcsinálta dizájnerek, fatális bugok, vicces vagy idióta megoldások. Minden, amit még a monitorpixel elbír, és amit már nem.

bigyók


My blog is worth $15,242.58.
How much is your blog worth?

Tessék lájkolni

Kommentek

Történelmi pillanat! Az országház webmestere is minket olvas!

2007.10.11. 13:53 | webszemét | 4 komment

Címkék: webmester


Feleim! Történelmi pillanathoz érkeztünk. Egy weboldal, amelyről nemrég írtunk , hirtelen megújult. Persze, lehet, hogy csak véletlen, de hogy őszinte legyek, én nem hiszek a véletlenekben.Egész mozgalom alakult ki a Gagyit közpénzből rovatból, melynek egyik első eleme volt az Országház weboldaláról írt post. Az elmúlt másfél hónapban több olvasónk is ajánlott különböző állami, vagy egyéb hivatalos portálokat, emlyeket a mi kis adóforintjainkból fejlesztenek, de olyan szintre, hogy az szégyen. Álmomban sem gondoltam volna, hogy a parlament webmestere, vagy annak közeli hozzátartozója/felettese/stb... olvas minket, és hip-hop megújul a nem éppen EU szabványos oldal. Most se hoznák ki győztesen egy dizájn versenyből, de el kell ismerni, nagyságrendekkel előbbre léptünk e téren. Íme a megújult parlament.hu , emlékeztetőül pedig itt egy kép a régiről:

A bejegyzés trackback címe:

https://webszemet.blog.hu/api/trackback/id/tr45193325

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mária 2007.10.11. 15:31:08

Hehe... hány apró különbséget kell találni a két honlap között?

Csak azért kérdezem, mert nagy különbségek azért nincsenek.

}:-)

rgranc 2007.10.11. 18:23:55

Hehe, felesleges volt belinkelni a régi verziót, ugyanis csak és kizárólag a címlapot tervezték át (nem lett rossz), minden más maradt ahogy volt... :(

Tündi 2007.10.12. 13:30:25

Kedves webszemét, belinkelnél egyszer egy olyan oldalt, amin azt látnánk, hogy szerinted milyen a szuperjó-übertuti dizájn? Csak az összehasonlítás kedvéért.

Küldhetsz linket a címemre is. :-)

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2007.10.25. 15:12:57

...hát igen

ez még ráncfelvarrásnak is kevés
süti beállítások módosítása