Web 0.1

Botcsinálta dizájnerek, fatális bugok, vicces vagy idióta megoldások. Minden, amit még a monitorpixel elbír, és amit már nem.

bigyók


My blog is worth $15,242.58.
How much is your blog worth?

Tessék lájkolni

Kommentek

Brutal Force: Honlapalapító

2007.09.24. 15:40 | webszemét | 2 komment

Címkék: web webmester webdesign a hét webdizájnere

Államalapító eleink minden bizonnyal elborzadák vala most odafőn, az mennyekbe, midőn hallák, hogyan kárhozatik el szíp magyar nyelvünk "alapítás" szava, de Rodolfó mester is forog a sírban, hogy a bűvészet szót egy napon említi valaki ezzel a borzalommal. Kedves olvasónk hívta fel a figyelmünket a webfejlesztés ezen géppiszto billentyűzetes partizán alakulatára, akik nemes egyszerűséggel HEB-WEB (asszem) néven tettek egy kísérletet, hogy beírják magukat a nagy alapítók közé a történelembe.
Extra! Ezek bizony készítettek már nem kevés "munkát", akinek erősebb a szíve, vagy nemrég ébredt, annak ajánlom a Referenciamunkák gombot.

A bejegyzés trackback címe:

https://webszemet.blog.hu/api/trackback/id/tr31175618

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mária · http://maria.blog.hu 2007.09.27. 09:05:58

Nem tudtam megnézni a honlapot, mert a Kaspersky a szokásos malacvisítással jelezte, hogy baj lesz, majd amikor tovább erősködtem, figyelmeztetés nélkül levágott a netről, mint macskát...

zzz 2008.01.17. 13:29:11

A referenciamunkák között is akad egy két gyöngyszem :D
süti beállítások módosítása