Web 0.1

Botcsinálta dizájnerek, fatális bugok, vicces vagy idióta megoldások. Minden, amit még a monitorpixel elbír, és amit már nem.

bigyók


My blog is worth $15,242.58.
How much is your blog worth?

Tessék lájkolni

Kommentek

Off: nóje dizájn

2007.09.20. 00:53 | webszemét | 2 komment

Címkék: blog design off

Ahogy azt korábban igértem, megújultunk. Ennek elsősorban az volt az oka, hogy több hely legyen kihasználva, na meg a kétoldali hasábok, meg különben is az előző dizájn csak béta volt, akkor a lényeg a blog elindítása volt, most már ideje volt szintre hozni a dolgot. Tessék szavazni, tecccik-e! Tudom, még van benne pár CSS-es, meg ilyen-olyan bugocska, ezeken dolgozom, ha lesz időm, de mára elegem volt, szal ez a nembéta bétája:-) Egy nem webdizájnertől ez nem is rossz szerintem. (megbízást továbbra sem vállalok, nyugi:-) Inkább harcolok a kontárok ellen.)
MÁS
Lezárult a szavazásunk, kiváncsi voltam, a kedves felháborodó olvasó mitől akad ki leginkább. Kicsit meglepett a végeredmény, ugyan a legtöbben a botcsinálta dizájnerektől dobálnak hátasokat, (közel 30%) de a második helyen nem a gagyi weboldalak vannak(15%), hanem a maximalizmustól szenvedő júzerek, akik semmit nem viselnek el, ami nem full profi (28%)... (ezért is igyekszem űber szuperre kifinomítni a stílust, hogy ne legyen cinkes úgy fikázni, hogy közben az enyém se jobb.)
Ennyit a szavazásról, az új szavazásról is írok talán, ha lesz elég vélemény.
Most pedig értékelném eddigi tevékenységemet:-)
A 18 napos működés során közel 8000 látogató olvasta a blogot, 35 post született, ebből 4-et az Index címlapjára is kitett, és ezekre közel 150 hozzászólás érkezett, megszámlálhatatlan sok e-mailt kaptam feljelentő célzattal, egyszóval úgy érzem a blog sikeres.
Remélem a továbbiakban is tudok némi szórakozással, okulással, (stb...) szolgálni, Isten tartsa meg jószokásotokat, és olvassatok, kommenteljetek, és főleg küldjetek anyagot!
Jóccakát
u.i.:
Ha valakinek nem válaszolnék a méljére, akkor elnézést előre is, tényleg sok levél jön, az időm meg kevés, az automata választ meg utálom.
u.i.2:
Kérek minden kommentelőt, a helyesírási hibákat, elírásokat ne firtassa a kommentekben, nem vagyok nyelvész professzor, és ez nem a Révai Nagy Lexikon.

A bejegyzés trackback címe:

https://webszemet.blog.hu/api/trackback/id/tr48170903

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

.mano 2007.09.20. 04:54:10

szeretném feljelenteni az új designt...

BKV figyelő.hu · http://bkvfigyelo.hu 2007.09.20. 16:14:26

Vannak még kis csúszások, de jó lesz ez. Csak így tovább;)
süti beállítások módosítása