Web 0.1

Botcsinálta dizájnerek, fatális bugok, vicces vagy idióta megoldások. Minden, amit még a monitorpixel elbír, és amit már nem.

bigyók


My blog is worth $15,242.58.
How much is your blog worth?

Tessék lájkolni

Kommentek

Döbbenet! Igyen hirdetés a Google-n!

2007.09.19. 14:52 | webszemét | 3 komment

Címkék: google reklám web

Azt már jó ideje tudjuk, tudhatjuk, hogy nagyon látogatott weboldalak domain címéhez hasonlót beregelni nagyon hasznos lehet. Az egyszeri júzer elgépel egy betűt, és egy olyan oldalra téved, ami semmi másból nem áll, mint hirdetések tömegéből. Jómagam az RTL Klub műsorát szerettem volna megnézni, mikor először találkoztam a jelenséggel. Tévedésből azt írtam be, hogy www.rtlkub.hu , és láss csodát, nyugodtan meg lehet nézni. Azóta rengeteg hasonlót láttam, de a legútóbbi kiverte a biztosítékot. Tessék csak bepötyögni hogy www.guugle.hu ! A Google magyar oldala jelentkezik be, egy bónusz reklámcsíkkal, a kereső ugyanúgy működik, viszont továbblépéskor a cím nem jelenik meg, a reklámcsík pedig marad. Érthetetlen, hogy egy ekkora óriás nem védett le minden ennyire kézenfekvő címet, mint például a www.googlr.hu , ami ugyanúgy a Google saját oldalára vezet, feltételezve, hogy az "e" betű helyett a mellette levő "r"-t nyomtuk meg. Megjegyzem, ha nem jobbra tévedünk, hanem balra, a "w" irányába, akkor már ismét egy, a fentebb említett oldal köszön vissza.

A bejegyzés trackback címe:

https://webszemet.blog.hu/api/trackback/id/tr78170367

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

aboros 2007.09.24. 10:48:18

nem hiszem, hogy komoly kár éri őket. mármint a google -t. egyébkét tényleg fura, bevett szokás egy domain mellé rögtön védeni a leggyakoribb elgépeléseket, helytelenül írt változatokat, satöbbi.

harryprof · http://roxnet.uw.hu 2008.03.05. 13:26:29

diákokat keresünk! jelentkez a roxfortban
süti beállítások módosítása