Web 0.1

Botcsinálta dizájnerek, fatális bugok, vicces vagy idióta megoldások. Minden, amit még a monitorpixel elbír, és amit már nem.

bigyók


My blog is worth $15,242.58.
How much is your blog worth?

Tessék lájkolni

Kommentek

Legyintés a hálón

2007.09.16. 18:31 | webszemét | 1 komment

Címkék: web webmester minimál koncepció

Ahogy azt már már Csabay Domonkos veri lájtos oldala kapcsán is kihangsúlyoztam, a weboldal fejlesztéssel kapcsolatosan kialakuló önértékelési problémák, depressziós tünetek, és önkritikus beletörődés mindig egyfajta empátiát ébreszt bennem. Nincs ez másképp a hónap vállalkozójával sem, aki bár nem vágja el az utolsó szalma szálat, és kilátásba helyezi hompédzsénének egyszeri üzembehelyezési idejét, nagyot legyint az éterbe, és lemondóan suttogja, "ki tudja...".
Azért a biztonság kedvéért odarakott egy-két kedves ábrát, hogy ha már nem sikerült a Heuro Bt titkait megismernünk, legalább a szemünk fojjon ki, hogy az utánunk következőket tudjuk figyelmeztetni a veszélyekre. A bannerért egyébként az egyik előző postban említett Aprohir hirdetési oldal a felelős:-)

A bejegyzés trackback címe:

https://webszemet.blog.hu/api/trackback/id/tr20167108

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Benbe · http://www.benbe.hu 2007.12.26. 10:06:06

Hm, megpróbáltam megnézni ezt az egyszerű de nagyszerű csodát, és láss csodát, egy mégdurvább, immár "kész" és "működő" weblapra bukkantam. Nézzétek meg (lehetőleg lynxszel)!
süti beállítások módosítása