Web 0.1

Botcsinálta dizájnerek, fatális bugok, vicces vagy idióta megoldások. Minden, amit még a monitorpixel elbír, és amit már nem.

bigyók


My blog is worth $15,242.58.
How much is your blog worth?

Tessék lájkolni

Kommentek

Rovat: a nap fejlesztője

2007.09.06. 10:02 | webszemét | 4 komment

Címkék: web webmester webdesign a hét webdizájnere

A Szakomszos mesterek után után pár nappal szükségessé vált megfogalmnazni első rovatunk nevét, hisz ismét egy olyan gyöngyszemet találtunk a lapátunkon, amit nem lehet csak úgy bemutatni, egy postban, egy képpel. Jöjjön hát a fejlesztő, és produktumai.
Mai döbbenetünk alanyát nevezzük egyszerűen csak Fejlesztői portálnak Könyv Áruház fejléccel, bár csendben hozzátesszük, hogy annyi köze van a dolognak a könyváruházhoz, mint afgán máktermesztőnek a karácsonyi bejglihez.(sajnos nem tudok cégre, vagy bármi másra hivatkozni, mert egy e-mail címen kívül semmilyen adat nincs az oldalon, úgy látszik legalább óvatos, ha már egyszer hülye) Barátaink tehát megalkották a webáruház, az apróhirdetési oldal, és a "statikus oldal" új generációját, a gond csak annyi, hogy tévedésből a lomtár helyett az FTP opciót választotta a "fejlesztő". Az oldal végletekig bonyolított doménje önmagában is kimeríti a közösség elleni izgatás fogalmát, azonban hogy elkezd ordítani, (a 72-es fontméret ugye...) az már sok. Ha nem lennék rutinos, és komoly béketűréssel megáldott júzer, minden bizonnyal azonnal elintézném kínai hekker kapcsolataim révén, (na persze) hogy nemhogy az oldal, de maga a fejlesztő is törlődjön.


nehogymá csak a vindóz lehessen dobozban...


Az a csodálatos webáruház... ezek a színek, ez a grafika... maga a letisztult, és kifinomult esztétikum.Külön hangsúly a (tudom, demó) szövegeknek.



Jó, mondom, értem én, hogy demó... de miért kell ilyen állatbaromságokat írni?



Tegyük fel, hogy ilyen nevet senki nem ad a weboldalának. De tegyük fel, hogy mágis. Bár a megoldás szellemes ötleten alapul, de ez szvsz mégse az a hely, ahol ilyesmit erőltetni kéne...



És végül A statikus oldal...Itt mindenki vigyázzon, mert a bal felső sarokban van egy rejtett időkapu, ami folyamatosan gyorsul, és ha nem zárod be időben a böngészőt, lehet, hogy beszippant a monitor, és soha többé nem leszel meg.

A bejegyzés trackback címe:

https://webszemet.blog.hu/api/trackback/id/tr70158626

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Goose-T · http://blacksabbath.blog.hu/ 2007.09.06. 14:48:17

Ha minden igaz, az oldal egyik készítőjének én adtam el pár hónapja a régi laptopomat. Talán nem kellett volna?... :D

Tress Ervin 2007.10.30. 20:00:42

hey
sztem a tegyukfel-es oldal nagyon ötletes és nemillik bele ebbe a trágyaszelekcióba. bar lehetne sokkal jobban is alkalmazni a grafikát, sztem a rajz maga már lever egy zsák trendi-űberdizájn oldalt. ígytehát nemértek egyet, hogy ide kerüljön

Zsolt 2007.12.03. 09:32:55

SZiasztok!

Szerintem nagyon fasza az egész, óriási miket tud a srác.

Fogok tőle oldalt rendelni

Üdv.!

d.hardman 2007.12.05. 20:11:51

zsolt, ez tényleg egészen olyan mintha egy idetévedt látogató írta volna, aki épp most akar oldalt rendelni valakitől :D
süti beállítások módosítása