Web 0.1

Botcsinálta dizájnerek, fatális bugok, vicces vagy idióta megoldások. Minden, amit még a monitorpixel elbír, és amit már nem.

bigyók


My blog is worth $15,242.58.
How much is your blog worth?

Tessék lájkolni

Kommentek

Ügyvédek rács mögött

2007.09.05. 18:03 | webszemét | Szólj hozzá!

Címkék: web ügyvéd webmester webdesign


SilentSound, kedves törzsolvasónk mazsolázta nekünk ezt a szocialista-realista stílusban alkotott minimalista szájtot. A
222/1-es számú ügyvédi iroda honlapja nem is igazi szenzáció, csupán elrettentés gyanánt került ide, hogy ilyet ne tessék csinálni soha, de soha kedves vállalkozó nénik és bácsik, mert ez nagyon nem helyes...
Itt hívnám fel a figyelmet fotókra, a rácsos ablak, és a fantomképekkel illusztrált galéria nekem elsőre a maffiák tévé híradó kompatibilis felépítési rendszerét hozza elő, de ez legyen mondjuk az én bajom. Azt viszont fogadok senki nem mondja meg, hogy jött oda az a repülő... (tetszett az irodavezetőnek, ez a válasz kilőve)




A bejegyzés trackback címe:

https://webszemet.blog.hu/api/trackback/id/tr18158197

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása