Web 0.1

Botcsinálta dizájnerek, fatális bugok, vicces vagy idióta megoldások. Minden, amit még a monitorpixel elbír, és amit már nem.

bigyók


My blog is worth $15,242.58.
How much is your blog worth?

Tessék lájkolni

Kommentek

SzAComSz, vagy amit akartok

2007.09.04. 18:24 | webszemét | 5 komment

Címkék: web webmester webdesign

Kedves olvasónk örvendeztetett meg minket egy remek cég honlapjával. Már a cég neve is megérné, hogy a gyerekkel büntetés gyanánt kimondassam háromszor, hogy SzAComSz MED-Tech de az igazi csemege, az a "bűn", amit elkövettek. A cég saját oldala sem piskóta, középre helyezett menüjével igazi kancsalító játék, hisz a két oldalon megjelenő ablakok hajlamosak látóidegeinket összegabalyítani. Vajon miért nem alkalmazzák ezt a beosztást máshol? De könyörgöm! Miért kell ebben az országban mindenkinek weboldalt csinálni??? Jó, értem én, hogy számítástechnikával foglalkoznak (bár ez nem derül egyértelműen az oldalról) de attól még nem lesz valaki multimédiafejlesztő, hogy tudja mi a különbség a DDR meg a HDD között. A Nájki cipőboltos lánykák se vágnak bele cipőfelsőrészkészítésbe! Maradjon a cipész a kaptafánál!



És ím, jöjjenek akkor a "termékek":
K. Tamás vállalkozót alaposan lehúzták ezzel a remekművel. "A felső sávban találja meg a menüpontokat" muhaha



Szegény GIGI is nyilván többet ért a miteszerekhez, mint az internethez, ha képes volt ezért fizetni. (gondolom, csak nem ingyen csinálták neki)



Jár a pöttyös labda annak, aki a Nádas presszó hómpédzsén elolvassa a fehérrel, áttünő képek fölé írt szöveget fél perc alatt háromszor.




És végül, de nem utolsó sorban lássuk a szakompsz referenciáinak (!) legjobbikát:


a Szatti dekor tervezésénél érezték a technológiai újítások szükségességét a fejlesztők, ezért letöltötték a makromédia adob fless próbaváltozatát, oszt adtak a jónak. Úgy látszik a gépükön a fotosop, és a fless nem fut egyszerre, ezért maradtak a jó öreg péntnél. Vagy nem toom...


A bejegyzés trackback címe:

https://webszemet.blog.hu/api/trackback/id/tr92157447

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

prokee · http://blog.prokee.hu 2007.09.04. 20:30:36

GI Kozmetixxel semmi gáz. Egyszerű, és nincs rajta krómozás, meg kéken villogó LED. Pont a Szakomszéknak való. Bármely, ennél bonyolultabb designnel való próbálkozás valami olyasmit fog eredményezni, mint a Mákony Borozó (vagy valami ilyesmi) lapja :)

Laja 2007.09.05. 00:31:05

Komolyan már fáj, annyira kell röhögnöm! :D Főleg, hogy látásból ismerem ezt a Szacomsz-os arcot... Egyébként a Szatti dekort is ő csinálja ám!

FlashLight 2007.09.05. 17:10:11

Hat lehet az ilyet alulmuulni? :D Szatti dekor hehe :D :D

Szám Attila · http://www.szacomsz.hu 2007.12.05. 22:08:44

Kedves Laja!

Rossz infód van, a két oldal tulajdonosa két különböző személy.

Kedves Többiek és az oldalkat így becsmérelő személyek!
Az összes oldal ajándék volt és nem fizetős, mindenki barát és egy egyszerű gyors oldal elkészítését kérték.
A semminél minden jobb, mégsem world-del készültek.

Köszi.

Before · http://azbeszt.blog.hu 2007.12.05. 23:50:49

Ha valaki egyszerű és gyors kaját kér tőlem, tuti nem szarok a tányérjába...
süti beállítások módosítása