Web 0.1

Botcsinálta dizájnerek, fatális bugok, vicces vagy idióta megoldások. Minden, amit még a monitorpixel elbír, és amit már nem.

bigyók


My blog is worth $15,242.58.
How much is your blog worth?

Tessék lájkolni

Kommentek

Off: hírek

2007.09.04. 19:37 | webszemét | Szólj hozzá!

Életének harmadik napjához érkezett a blog. Túl vagyunk a 2000-ik látogatón. Bizony. Ezért külön köszönet az Index illetékes szerkesztőjének. (mert ki lett válogatva a főoldalra) Nem is hittem volna, hogy ennyire betalál a téma. Jönnek az e-mailek szép számmal, mindennap feljelent valaki néhány potenciális webszemetet.




Más. Mindenki, aki hasonló témában utazik, vagyis, blogjának témáját tekintve bíráló, érdekvédő, fikáző, vagy hasonlók, azzal szívesen kötök szövetséget. Nem titkolt vágyam piciny blogomat Subbai, vagy Homári magasságokba emelni, ezért szívesen elhelyezem bárki blogjának linkjét, aki cserébe engem is hirdet.



Addig is terjesszétek az igét, járjatok vissza gyakran, igyekszem minél többet felrakni, persze ez nagybn függ tőletek is, hisz jórészt a ti általatok beküldött anyagokból tudok prezentálni. Nem csak szar oldalakat várok, ha hiba, bug, elírás, vicc, malőr, vagy egyéb az internethez, és az ott szereplő tartalmak megjelenéséhez kapcsolódó dolgot látsz, nyomj gyorsan prtsc-t és küldd a képet!


FIGYELEM!!! Holnap este Ultra Hard Core tartalom következik!!! Mára legyen elég ez, meg amit eddig nem olvastál. A holnapi áldás, bár csak késő estére érkezik, minimum egy hetes, csak részben feldolgozható traumát fog okozni, ezért csak erős idegzetűek látogassanak vissza holnap. Jóccakát!



A bejegyzés trackback címe:

https://webszemet.blog.hu/api/trackback/id/tr6157501

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása