Web 0.1

Botcsinálta dizájnerek, fatális bugok, vicces vagy idióta megoldások. Minden, amit még a monitorpixel elbír, és amit már nem.

bigyók


My blog is worth $15,242.58.
How much is your blog worth?

Tessék lájkolni

Kommentek

Lószart neked, nem szafarit!

2007.09.03. 17:06 | webszemét | 2 komment

Címkék: hiba safari böngésző böngésző hiba

Vajon hol van az a pont, amikor egy kőgazdag cég, atomprofi weboldalát, megtervezi, és legyártja egy biztosanamatőrfejlesztőcsapat, majd a fejlesztés vége felé azt mondják, bocs, ennyi volt, a 30 rugós órabérünkbe nem fér bele, hogy még egy ku.va böngészővel kompatibilitást teremtsünk.(ezzel most majdnem úgy voltam, mint Medgyessi az útéelágazáódással:-) ) Tehát, az idő lejárt, a cucc kész, aki meg Safarit használ, dögöljön meg, vagy használjon mást. (még linkeket is kiraktak) Péter felháborodása alant:

A webaudit.hu oldalát Safari alatt megtekintve az alábbi 
hibaüzenettel szembesül az "egzotikus" böngészővel rendelkező 
gyanútlan júzer.  Bár a részletes hibaüzenetből kiderül, hogy 
pontosan mi a stájsz, a "böngésző hiba" címsor meglehetősen 
félrevezető – a böngészőmnek ugyanis semmi baja nincs. Az 
igazsághoz közelebb áll, hogy a Webaudit programozói 
egyszerűbbnek találták kitenni ezt az üzenetet, mint megoldani, 
hogy az elterjedt brózereken működjön a szájt.

A bejegyzés trackback címe:

https://webszemet.blog.hu/api/trackback/id/tr21156506

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Brod 2007.09.06. 10:37:12

Amennyire a safari eltrjedtnek szamit... Egyebkent meg lofaszt a safariba, az meg hagyjan, hogy xhtml szabvanyt kisse toleransan kezeli az explorer meg a mozilla is, koll meg a nyakunkba egy masik huje bongeszo is ??? A Saferi spec aztan hujebben kezeli az xhtmlt mint az explorer

fraki 2007.09.10. 04:53:01

Tegyük hozzá, hogy Brod hülyeségeket beszél.

A Safari, úgy mint az Opera elterjedtnek számít, az xhtml-t jól kezeli (mellesleg utánaolvashatnál az xhtml-lel kapcsolatos anomáliáknak, kedves Brod, ha már így emlegeted), és a blogban tárgyalt jelenség pedig amatőrizmusnak/trehányságnak.
süti beállítások módosítása