Web 0.1

Botcsinálta dizájnerek, fatális bugok, vicces vagy idióta megoldások. Minden, amit még a monitorpixel elbír, és amit már nem.

bigyók


My blog is worth $15,242.58.
How much is your blog worth?

Tessék lájkolni

Kommentek

50 éves űrkorszak, 10 éves megoldás

2007.11.15. 11:35 | webszemét | 3 komment

Címkék: minimál koncepció

Fedor küldött nekünk nemrég egy érdekes linket. Bizonyára hallotatok róla, hogy idén 50 éves az űrkorszak, vagyis ennyi ideje ostorozza az ember a nagy vákumot mindenféle űrjárgánnyal. Ennek örömére a Magyar Asztronautika Társaság versenyt hirdetett űr témában olyan kispajtásoknak, akik végül részt vehetnek egy űrtáborban, ha nyernek. Mondjuk ez az űrtábor nekem kicsit bizarr, gyerekkoromban én is imádtam táborozni, mentünk hegyet mászni, úszni, számháborúzni, csajozni, stb, de képzeljük el szegény nyertes gyerekeket, mi a rákot csinálnak majd egy hétig odafenn, egy marha nagy szkafanderben, bepréselve egy cigisdoboznyi kabinba... :-D

Sebaj, a lényeg a játék, a weboldal meg olyan amilyen, ahogy valahol olvastam tegnap, "muszáj honlap" :-) .Mindenesetre sajnálatos, hogy pont egy high-tech témában sikerült ilyen nagyon alacsonyra tenni a lécet, igazán nem lett volna nagy megterhelés normálisat csinálni.
Hali!

Ajánlom figyelmedbe az "50 éves az űrkorszak" verseny weboldalát:

http://www.urkorszak50.hu/

Azt hiszem a designer-t valaki hibernálta 1995-ben, és most csak erre a munkára ébresztették fel, időt se hagyva arra, hogy körülnézzen a nagyvilágban előbb, mielőtt belevágna :-)

Üdv,
Fedor

A bejegyzés trackback címe:

https://webszemet.blog.hu/api/trackback/id/tr100229803

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mária 2007.11.15. 16:54:05

"...ostorozza az ember a nagy vákumot mindenféle űrjárgánnyal..."

Hehehe... max nyújtogatja fölfelé a nyakát és meresztgeti a szemeit...

Te tényleg hiszel abban, hogy az ember járt a Holdon???

webszemét · http://webszemet.blog.hu 2007.11.15. 17:10:42

Az valóban kétséges, hogy volt-e ember a holdon. Erről még senki nem győzött meg engem kétséget kizáróan. A világűrbe való kijutás viszont tény. A mondat tehát helytálló :-p :)))

Dr. Bácsi 2007.11.15. 23:58:40

A 10 pontos kontakt: "Kérdés a rendszergazdához: sasf54 kukac hotmail pont com"
süti beállítások módosítása