Web 0.1

Botcsinálta dizájnerek, fatális bugok, vicces vagy idióta megoldások. Minden, amit még a monitorpixel elbír, és amit már nem.

bigyók


My blog is worth $15,242.58.
How much is your blog worth?

Tessék lájkolni

Kommentek

Re: a leghülyébb AdSense szöveg

2007.11.09. 13:12 | webszemét | 3 komment

Címkék: vicces dolgok

Bizonyára emlékeztek még korábbi postunkra, ahol az "Autó biztosítás" és a "több ezer videó" fogalmak alkottak halmazba nem sorolható, de annál idiótább egyveleget. Gery Greyhound pajtásunk a Best of Gyurcsány videók atyja, saját oldalán figyelt fel egy ennél sokkal jobbra. Nem is nagyon kommentálnám, meghagyom a kedves olvasóknak a kép történetekkel, és opciós leírásokkal való körbeszövésének lehetőségét.

A bejegyzés trackback címe:

https://webszemet.blog.hu/api/trackback/id/tr24223437

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mária 2007.11.09. 15:57:08

Bestofgy link nem műxik :(

Gery Greyhound · http://www.bestofgyurcsany.hu/news.php 2007.11.09. 20:06:42

Fura, mert ha böngészőbe (=firefox) írom be www nélkül, akkor bejön az oldal, ha IE-be akkor a Live Search... Mondjuk az IE ezt más oldalakkal is el szokta játszani, egy ok a sok közül hogy utáljam :)
süti beállítások módosítása