Web 0.1

Botcsinálta dizájnerek, fatális bugok, vicces vagy idióta megoldások. Minden, amit még a monitorpixel elbír, és amit már nem.

bigyók


My blog is worth $15,242.58.
How much is your blog worth?

Tessék lájkolni

Kommentek

Off - Hírek, kérés, stb.

2007.10.12. 16:34 | webszemét | 1 komment

Először is, szeretnék nyilatkozatot megfogalmazni a G-portálos cikkemel kapcsolatos hsz-ekkel kapcsolatban. Őszintén mardos a lelkiismeret, és ezúton szeretném megkövetni loncit a cikk miatt, ugyanakkor örülök, hogy az oldal szerkesztője nem fogta fel személye elleni támadásnak, bántásnak, sértésnek a dolgot. (legalábbis így vettem le) Szeretném megkérni minden kedves törzsolvasónkat, hogy lehetőségei szerint támogassa loncit, hogy weboldala szép, és sikeres legyen. Ötletekkel, technikai megoldásokkal, vagy épp hirdetéssel. A magam lehetőségeihez mérten szeretnék egy bannert felajánlani az ebtanoda oldalának. Azt gondolom egyre növekvő népszerűségünknek, és a növekvő látogatószámnak köszönhetően sok kutyust visznek majd hozzájuk tanítani.
Más. Pollner médiablogja a hét blogjának választotta a Webszemetet, köszönet érte. Az ilyen pillanatokért érdemes élni, és írni.
Még más. Az oldal 40 napos fennálása alatt elérte a bűvös 20.000-es látogatószámot, sőt egész pontosan majdnem 23.000-nél tartunk. Igyekszem egyre több, és egyre jobb cikkeket írni, remélem hosszú-hosszú ideig tudok szórakozást, és tanulságot nyújtani olvasóimnak. Ahhoz azonban, hogy legyen tartalom, arra van szükség, hogy minél több anyagot küldjetek nekem, hiszen nem tudom a nap 24 óráját arra fordítani, hogy pásztázom a netet, bármennyire szeretném. Ismét szeretném hangsúlyozni, ha valakinek nem válaszolok, az nem azért van, mert bunkó vagyok, -bocsesz előre is mindenkitől-, igyekszem, de annyi dolgot csinálok egyszerre, hogy sokszor nem jutok odáig, hogy megírjak 5-6 levelet egyszerre, de tényleg igyekszem. Most hirtelen ennyi, további jó szórakozást kívánok mindenkinek.

· 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://webszemet.blog.hu/api/trackback/id/tr95194496

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: webpage 2019.01.17. 01:06:37

Chevrolet explorer 17 скачать бесплатно на русском языке - setacharbi

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hevesi János 2007.10.15. 08:12:23

Tiszteletre méltó amit leírtál és ezért ha a kutyasuli úgy gondolja, 1 hónapig kirakok a lapomra egy 120x240-es bannert ingyen. 30-35000 látogató van 1 hónapban. www.cheatland.hu Az ott található címen felveheti velem a kapcsolatot.
Remélem tudok ezzel segíteni nekik.
Üdv:
HJ
süti beállítások módosítása