Web 0.1

Botcsinálta dizájnerek, fatális bugok, vicces vagy idióta megoldások. Minden, amit még a monitorpixel elbír, és amit már nem.

bigyók


My blog is worth $15,242.58.
How much is your blog worth?

Tessék lájkolni

Kommentek

Pixel-bkv

2007.09.09. 14:42 | webszemét | 2 komment

Címkék: bkv pixelgarfika

Minden idők legtutibb pixelgrafikájával szembesültem véletlen szerű portyám során. Hajtó Bálint weboldalát akár be is mutathatnám, hisz simán belefér a kategóriába, de nem akarok napi 40 postot írni, szal akit érdekel nézze meg, de semmi extra. Viszont az oldalon levő kis rajzocska megfogott, muszáj volt megmutatnom:-) Azért kár, hogy nincs kombínó, meg volvó...

A bejegyzés trackback címe:

https://webszemet.blog.hu/api/trackback/id/tr97161003

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Before 2007.09.09. 21:45:42

Szeretem a fikalapokat, főleg webdesign témában, mivel roppant hálás terület. Mindazonáltal, ha valaki hivatásszerűen fikázásra adja a fejét, legalább a helyesírással legyen köszönő viszonyban, különben igen vicces lesz a végeredmény. Persze nem MUSZÁJ, de tanácsos...

HTML Info · http://htmlinfo.polyhistor.hu 2007.09.23. 12:09:32

Hajtó Bálint nem designer, hanem vasútbarát. Igaz, hogy az oldaltervezés hagy maga után kívánnivalót, de ezt nem is kérheti rajta számon senki. Az oldal tartalmáért viszont elismerés illeti.
süti beállítások módosítása