Web 0.1

Botcsinálta dizájnerek, fatális bugok, vicces vagy idióta megoldások. Minden, amit még a monitorpixel elbír, és amit már nem.

bigyók


My blog is worth $15,242.58.
How much is your blog worth?

Tessék lájkolni

Kommentek

Cukker képrotátor a nyolckerben

2012.07.27. 12:05 | webszemét | 2 komment

Címkék: vicces dolgok nyolcker

Nem is annyira durva, de mindenképp vicces. Egy kép többet mond ezer szónál. A nyócker oldalán van egy cukkermukker képrotátor az összes oldalhoz hozzárendelve, viszont csak nagyjából egy tucat képet beletéve.

Nagyon sokat nem is fűznék hozzá, aki nem tudja, mi az a képrotátor, annak könnyen kiszalad egy "dikk, mi a fa.." kezdetű mondat a száján, mikor meg akarja nézni, kik az alpolgármesterek a kerületben. Jópofa játék kiválasztani egy cikket, majd addig nyomkodni az F5-öt, amíg ki nem jön valami vicces párosítás:)

Íme, pár kedvenc, a közbeszerzés a kedvencem :)))

rot2.png

rot1.png

rot3.png

rot4.png

A bejegyzés trackback címe:

https://webszemet.blog.hu/api/trackback/id/tr774681599

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kacsa! 2012.07.28. 03:06:06

Ez sem hiányozhat: www.jozsefvaros.hu/images/fejlec/fejlec10.jpg

Szerintem a képek a napiszarról vannak :D

foodlfg 2012.07.28. 08:18:08

Diszkriminácijó rásszizmus!!
Cigányok nem szerepelnek a képeken. Nem értem, hogy miért. Pedig ők is "meghatározó" lakói ennek a kerületnek. Igaz, a rendőrségi körözési listákat is meg kéne nézni... Lehet, hogy ott kompenzálták számukra ez a hiányosságot.
süti beállítások módosítása