Web 0.1

Botcsinálta dizájnerek, fatális bugok, vicces vagy idióta megoldások. Minden, amit még a monitorpixel elbír, és amit már nem.

bigyók


My blog is worth $15,242.58.
How much is your blog worth?

Tessék lájkolni

Kommentek

A legszarabb gif

2007.11.25. 13:01 | webszemét | 5 komment

Címkék: a legszarabb gif

Egy nagyon szar apróhirdetési oldalon figyelt a Szextázis honlapjának bannere. Mivel a szóban forgó hirdetési oldal (hunbazár) klientúrája jellemzően egybefoglalja mindazt, amit itt próbálok immár három hónapja kiadni magamból, elfogott a vágy, hogy kicsit megnézzem a fenti erotikus, vagy milyen oldalt. És nem csalódtam! Ahogy elkezdtem lejjebb görgetni, hangosan felnevettem (néztek is rám bután a kollégák) a ponty effektusban szenvedő kopoltyús (?) hölgyike animációja láttán:-) Nézd csak meg jobban. Ne a szemét nézd, koncentrálj a szájára! Beugrik a karácsonykor a Teszkó gazdaságos akváriumban, levegő után kapkodó pontyok tömege? Bizony :-)
Ugyanitt egy kis feladvány. Ha a Hunbazár oldalára látogatsz, az az érzésed támad, hogy csuklasz. Pontosabban az oldal csuklik. Na ki jön rá hamarabb, vajon mitől?


Update: Kats dobta is a helyes megfejtést a kérdésre ;-)

A bejegyzés trackback címe:

https://webszemet.blog.hu/api/trackback/id/tr73241132

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

blekem · http://posz.blog.hu 2007.11.25. 14:55:09

tényleg csuklik, de vízszintesen. derohadt idegesítő... ennek a nőnek egyébként a nyaka is elég érdekesre sikerült, mintha lenne rajta még valami kezeslábas, vagy btestszínű búvárruha, végülis, ha már halszája,van, mérne... igazi technikai csoda

Kats 2007.11.25. 14:57:08

A jobb oldali hirdetőcsíkban van középtájékon egy fekete-fehér képeket vetítő script, ahol a képek szélességei nem egyormák (egyiknek 141, másiknak 143, stb)

mavo · http://polmavo.blog.hu 2007.11.25. 15:41:40

Aszongya link a hirdetett oldalon:

Sexsuál serkentők!

Muhaha.

Kats 2007.11.25. 22:10:16

Egyébként az a webfejlesztő, ill. designer (jelen állapotban ez vicc ugyan) igazán kitett magáért, ha egy ilyet nem vett észre :D
süti beállítások módosítása