Web 0.1

Botcsinálta dizájnerek, fatális bugok, vicces vagy idióta megoldások. Minden, amit még a monitorpixel elbír, és amit már nem.

bigyók


My blog is worth $15,242.58.
How much is your blog worth?

Tessék lájkolni

Kommentek

Robogás a hegyvidéken

2007.09.09. 15:28 | webszemét | Szólj hozzá!

Címkék: web webmester webdesign a hét webdizájnere


Dave ajánlotta a Hegyvidék portál különösebb tartalommal nem rendelkező, de annál szarabb grafikával megáldott szájtját. Különös gyöngyszem az oldalon a WordArtos logó alatt az Eurostar tempójával tovahaladó ismeretlen eredetű közlekedési eszköz, de a kedvencem az elsőre általam bugosnak hitt menü, ami egyébként hihetetlen módon egy hegyvidék, vagy mi, rajta némi elszórt objektum, és nem működő menüpontok.

olyan igazi, összeszedett lap, mind a designt tekintve (a bal sarokban a logó mivel készült, WordArttal?), a "profi" animgifek,
a Fórum, Térkép menüben 404-jön be, chat szintén nem indul el... de azért "Kérésére, honlapját elkészítjük. administrator@hegyvidek.hu"
Hát én talán inkább még azért fizetnék, hogy ne készítsék el :)

üdv, dave

A bejegyzés trackback címe:

https://webszemet.blog.hu/api/trackback/id/tr53161024

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása